EUROLYGA 2023

Paskutinės dienos aritmetika: ko lietuviams trūksta iki kito etapo?

Lietuvos rinktinė kol kas neužsitikrino kelialapio į antrąjį etapą, bet geros žinios gali sulaukti dar prieš eidama į aikštę. Jei šiandien Jesenicėse pirmose rungtynėse makedonai nugalės latvius, mūsų šalies krepšininkams šis rezultatas užtikrins bilietą į Liublianą. Tiesa, mačas su bosniais vis tiek bus svarbus, kadangi jame Lietuvos rinktinė kovos dėl įskaitinio taško.

Lietuvos rinktinė kol kas neužsitikrino kelialapio į antrąjį etapą, bet geros žinios gali sulaukti dar prieš eidama į aikštę.<br>R.Vyšniausko nuotr.
Lietuvos rinktinė kol kas neužsitikrino kelialapio į antrąjį etapą, bet geros žinios gali sulaukti dar prieš eidama į aikštę.<br>R.Vyšniausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rolandas V.Eidvilas

Sep 9, 2013, 2:33 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:03 PM

Jei latviai iškovos pergalę, lietuviai į kitą etapą pateks net pralaimėję bosniams 9 taškų ar mažesniu skirtumu.

Prieš paskutinįjį turą B grupėje savo tolimesnį maršrutą jau žino dvi komandos. Serbija tikrai žais antrajame etape, o Juodkalnija tikrai keliaus namo.

Paskutinę dieną pirmosios rungtyniaus Latvija ir Makedonija, po to – Lietuva bei Bosnija ir Hercegovina, paskutinės – Serbija ir Juodkalnija.

Lrytas.lt pateikia visus galimus variantus (skliaustuose – kiek įskaitinių taškų komandos nusiveš į Liublianą).:

Jei laimės Latvija, Lietuva, Serbija, į kitą etapą pateks: Serbija (2), Lietuva (1), Latvija (0).

Jei laimės Latvija, Lietuva, Juodkalnija, į kitą etapą pateks: Serbija (2), Lietuva (1), Latvija (0).

Jei laimės Latvija, Bosnija ir Hercegovina (1-9 taškais), Serbija, į kitą etapą pateks: Serbija (2), Lietuva (1), Latvija (0).

Jei laimės Latvija, Bosnija ir Hercegovina (10 ir daugiau taškų), Serbija, į kitą etapą pateks: Serbija (2), Latvija (1), Bosnija ir Hercegovina (0).

Jei laimės Latvija, Bosnija ir Hercegovina (1-9 taškais), Juodkalnija, į kitą etapą pateks: Serbija (2), Lietuva (1), Latvija (0).

Jei laimės Latvija, Bosnija ir Hercegovina (10 ir daugiau taškų), Juodkalnija, į kitą etapą pateks: Serbija (2), Latvija (1), Bosnija ir Hercegovina (0).

Jei laimės Makedonija (1-9 taškais), Lietuva, Serbija, į kitą etapą pateks: Serbija (2), Lietuva (1), Latvija (0).

Jei laimės Makedonija (10 ar daugiau taškų), Lietuva, Serbija, į kitą etapą pateks: Serbija (1), Lietuva (1), Makedonija (1).

Jei laimės Makedonija, Lietuva, Juodkalnija, į kitą etapą pateks: Serbija (2), Lietuva (1), Latvija (0).

Jei laimės Makedonija, Bosnija ir Hercegovina, Serbija, į kitą etapą pateks: Serbija (2), Bosnija ir Hercegovina (1), Lietuva (0).

Jei laimės Makedonija, Bosnija ir Hercegovina, Juodkalnija, į kitą etapą pateks: Serbija (2), Bosnija ir Hercegovina (1), Lietuva (0).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.