EUROLYGA 2023

„Siemens“ arena tęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynių transliacijas

Europos krepšinio čempionate Slovėnijoje medalių siekiančiai Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei patekus į kitą etapą, sostinės „Siemens“ arena tęs šalies komandos rungtynių čempionate transliacijas. Lietuvos rinktinė antrajame etape susitiks su Prancūzijos, Belgijos ir Ukrainos rinktinėmis.

Per pirmojo čempionato etapo rungtynių transliacijas „Siemens“ arenoje apsilankė daugiau kaip 11,5 tūkst. žiūrovų.
Per pirmojo čempionato etapo rungtynių transliacijas „Siemens“ arenoje apsilankė daugiau kaip 11,5 tūkst. žiūrovų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2013, 1:01 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 9:13 AM

Pirmąsias antrojo etapo rungtynes sirgalių namais virtusi arena krepšinio aistruolius kviečia stebėti jau rytoj, trečiadienį, 22 val. Didžiausiame ekrane mieste bus transliuojama lietuvių kova su prancūzais.

„Čempionatas nelengvas. Rinktinė neturėjo lengvų rungtynių, kiekvienos buvo gyvybiškai svarbios ir kupinos įtampos. Visos emocijos atsispindėjo ir minios sirgalių, susirinkusių „Siemens“ arenoje, veiduose. Tikimės, jog ir tolesnės transliacijos padovanos daug gražių akimirkų, atkakliu žaidimu iškovotų pergalių ir nepamirštamų prisiminimų“, – sako „Siemens“ arenos generalinis direktorius Dainius Visackas.

Per pirmojo čempionato etapo rungtynių transliacijas „Siemens“ arenoje apsilankė daugiau kaip 11,5 tūkst. žiūrovų. Daugiausiai dėmesio sulaukė Lietuvos krepšininkų mačas su Bosnijos ir Hercegovinos krepšininkais, kurį arenoje stebėjo daugiau kaip 3,5 tūkst. žmonių.

Pirmajame etape Lietuvos rinktinė susitiko su Serbijos, Makedonijos, Latvijos, Juodkalnijos bei Bosnijos ir Hercegovinos komandomis. Mūsų šalies krepšininkai iš penkių galimų iškovojo tris pergales ir su 1 įskaitiniu tašku pateko į kitą etapą.

„Kai sužinojau, jog arenoje bus transliuojamos mūsų rinktinės rungtynės, net nekilo minčių, kad krepšinį galėčiau stebėti kažkur kitur. Juk čia ne tik didžiausias ekranas, bet ir didžiausias būrys rinktinės ir Lietuvos spalvomis pasidabinusių sirgalių, didžiausios emocijos ir didžiausias triukšmas. Juk ir mūsų simbolio – bangos – vienas pats ar su keliais draugais nepadarysi“, – šypsosi keturių rungtynių transliacijas „Siemens“ arenoje stebėjęs vilnietis Tomas Barauskas. Sirgaliams nuotaiką per kiekvienų rungtynių transliacijas kelia arenoje vykstantys nuotaikingi žaidimai, kurių laimėtojams kaskart atitenka vertingi transliacijų rėmėjų įsteigti prizai.

Tiesiogiai iš Slovėnijos transliuojamų Lietuvos rinktinės rungtynių tvarkaraštis:

Rugsėjo 11 d., trečiadienį, 22 val. – Lietuva - Prancūzija

Rugsėjo 13 d., penktadienį, 15.30 val. – Lietuva - Belgija

Rugsėjo 15 d., sekmadienį, 18.45 val. – Lietuva - Ukraina

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.