EUROLYGA 2023

Lietuvos rinktinė atvyko į Liublianą

Lrytas.lt spec. korespondentas, Liubliana

Lietuvos rinktinė atvyko į Liublianą. J.Valančiūnas.<br>T.Mikalajūno nuotr.
Lietuvos rinktinė atvyko į Liublianą. J.Valančiūnas.<br>T.Mikalajūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

Sep 10, 2013, 2:52 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:59 AM

Antradienio rytą pramoniniame Liublianos rajone esantis prabangus „Plaza“ viešbutis tapo panašus į didelį skruzdėlyną. Juodame stikliniame stačiakampio formos pastate susirinko Europos krepšinio čempionate kovą tęsiančių 12 rinktinių krepšininkai.

Prie savaitę čia jau gyvenančių ir A grupėje pirmąjį barjerą įveikusių Prancūzijos, Ukrainos ir Belgijos komandų prisijungė dar devynios rinktinės, užėmusios pirmąsias tris vietas B, C ir D grupėse.

Slovėnijoje apniukusio antradienio vidurdienį prie „Plaza“ viešbučio pasirodė ir autobusas su Lietuvos rinktinės emblema. Paskui lietuvius vežusį autobusą iš Jesenicės atvyko ir Latvijos rinktinė.

Krepšininkai apsigyveno ketvirtajame viešbučio aukšte. Po alinančios savaitės Jesenicėse Lietuvos rinktinės treneriai nusprendė antradienį nedaryti treniruotės ir leisti krepšininkams atsipūsti.

Kai kurie krepšininkai sportinę aprangą pakeitė į laisvalaikio rūbus ir išėjo apsižvalgyti po šalia viešbučio esančius prekybos centrus.

Rinktinės pirmoji treniruotė vyks trečiadienį ryte. Pirmąjį E grupės, kurią sudaro A ir B grupių komandos, mačą lietuviai žais su prancūzais trečiadienio vakarą, 22 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.