EUROLYGA 2023

R.Javtokas: „Susitikę nutarėme, kad taip blogai žaisti nebegalime“

„Kas lėmė pergalę? Nusiteikimas, kovojimas, vienas kito palaikymas“, - po pergalingai pasibaigusių rungtynių su Prancūzijos rinktine kalbėjo Robertas Javtokas. Lietuvos rinktinė trečiadienį Europos čempionato E grupės varžybas pradėjo užtikrintai 76:62.

R.Javtokas pabrėžė, kad pergalę lėmė ir nuoširdus žaidėjų pokalbis.<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
R.Javtokas pabrėžė, kad pergalę lėmė ir nuoširdus žaidėjų pokalbis.<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2013, 1:20 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:25 AM

„Mes patys supratome, kad žaidėme blogai. Vakar buvome susitikę su vyrais, pakalbėjome, kad negalime taip rungtyniauti daugiau, - kalbėjo R.Javtokas. - Buvome išstudijavę varžovų žaidimą. Žinojome, kad reikia sustabdyti T.Parkerį. Buvo daug smulkių detalių, kurias pabrėžė treneris.“

Paklaustas, ar prancūzų žaidimo stilius parankesnis nei Balkanų šalių, R.Javtokas atsakė: „Sunku pasakyti, kiek jis parankus. Kai laimi, tai gali taip atrodyti. Tačiau varžovai nesužaidė gerai. Atrodė pavargę. Mes irgi nespindėjome energija, tačiau gal mes geriau juos išanalizavome?“ Pasak aukštaūgio, kritikuoti rinktinės dėl jaudulio nereikia.

„Jis visada turi kažkiek jaustis. Juk kovoji už Lietuvos garbę. Tas jaudulys būna, tačiau įžengus į aikštę reikia jo atsikratyti, - sakė R.Javtokas. - Nebuvome labai įsitempę, tačiau nerasdavome savo žaidimo. Negaliu sakyti, kad per vieną naktį viską pakeitėme, tačiau vakar pakalbėjome nuoširdžiai ir šįkart viskas atsiskleidė.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.