EUROLYGA 2023

R.Kaukėnas nesusitarė su „Montepaschi“ ir treniruojasi Švedijoje

Rimantas Kaukėnas – vienas iš nedaugelio geriausių Lietuvos krepšininkų, kol kas dar neturintis kontrakto. 36 metų gynėjui nepavyko susitarti su Sienos „Montepaschi“ ekipa, praneša basketnews.lt.

Dauguma galingiausių Europos klubų jau apsipirko, o R.Kaukėnas vis dar sėdi be kontrakto.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Dauguma galingiausių Europos klubų jau apsipirko, o R.Kaukėnas vis dar sėdi be kontrakto.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-18 17:01, atnaujinta 2018-02-22 01:51

Krepšininkas tikino, kad nepavyko suderinti sutarties detalių. Dabar sezonui jis ruošiasi Švedijos Solnos „Vikings“ klube. Šia šalį pasirinko neatsitiktinai, nes jo žmona – švedė. Beje, draugiškų rungtynių su šia komanda jis nežais baimindamasis gauti traumą.

„Laukiu pasiūlymo, kuris bus tinkamas man bei mano šeimai. Šiuo metu tik palaikau savo sportinę formą. Suprantu, jog man jau nebe 18 metų, tad nenoriu važiuoti bet kur. Norisi žaisti normalų, gerą krepšinį“, – tinklalapiui basketnews.lt tvirtino R.Kaukėnas.

Jis taip pat atskleidė, kad praėjusio sezono viduryje norėjo palikti finansinių bėdų prispaustą Kauno „Žalgirį“, bet šis nedavė paleidžiamojo rašto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.