EUROLYGA 2023

Mėgėjų krepšiniui ranką tiesia „Plasta“

Gilias tradicijas Vilniaus mieste turintis mėgėjų krepšinio turnyras – Sostinės krepšinio lyga, žengė dar vieną svarbų žingsnį. Nuo šio sezono lyga turi solidų rėmėją. Generaliniu rėmėju tapo viena didžiausių Europoje polietileno atliekų perdirbimo ir plastiko produkcijos gamybos įmonė „Plasta“.

Vilniaus krepšinio mėgėjų lyga nuo šiol turi solidų generalinį rėmėją. Juo tapo viena didžiausių Europoje polietileno atliekų perdirbimo ir plastiko produkcijos gamybos įmonė „Plasta.<br>G.Šiupario nuotr.
Vilniaus krepšinio mėgėjų lyga nuo šiol turi solidų generalinį rėmėją. Juo tapo viena didžiausių Europoje polietileno atliekų perdirbimo ir plastiko produkcijos gamybos įmonė „Plasta.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2013, 10:47 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:13 PM

Nuo šiol krepšinio mėgėjai savo mėgstamo čempionato pavadinimą linksniuos kartu su šios kompanijos vardu – Plasta - Sostinės krepšinio lyga.

Bendrovės „Plasta“ generalinis direktorius Vytas Poderis ir Vilniaus krepšinio sąjungos prezidentas Robertas Brazys džiaugiasi, kad prasideda naujas sostinės krepšinio etapas. Mat kartu su naujo rėmėjo pagalba tikimasi, kad seniausias Vilniaus čempionatas dar labiau kilstels ir taip gana aukštai iškeltą kokybės kartelę.

Vilniaus krepšinio sąjungos vairą iš ilgamečio direktoriaus Alekso Makulavičiaus parėmęs Edvinas Kasulaitis pridūrė: „Puiku, kad stambus verslas nenusigręžia nuo mėgėjų krepšinio. Siekiame, kad komandos mūsų čempionate žaistų kasmet ir jaustų malonumą. Nesivaikome tikslų, kurių negalėtume įgyvendinti. Krepšinio sąjungos administracija kantriai ir nuoširdžiai dirba jau kone dvidešimtmetį, todėl sostinės krepšinio mėgėjai turi aukščiausio lygio turnyrą. O rėmėjai tai įvertina“.

Netrukus bus atnaujinta ir interneto svetainė, kuri ne tik pakeis išvaizdą, bet ir turės naujų funkcijomis. Taip pat šiemet bus išmėginta naujovė – elektroninės komandų licencijos.

Komandų registracija į Plastos -Sostinės krepšinio lygos turnyrą tęsiasi iki spalio 1 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.