EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ trenerio I.Zouros nerimas – dėl K.Lavrinovičiaus sveikatos

Šarūnas Jasikevičius atlieka klaidinantį judesį, Martynas Pocius meta į krepšį, Robertas Javtokas laiko aukštai iškėlęs kamuolį. Tai epizodai iš pirmadienį surengtos Kauno „Žalgirio“ komandos treniruotės, kurioje prie linijos savo kariauną išrikiavo į klubą sugrįžęs graikas Ilias Zouros. „Mes dar nesame pasiruošę“, - sako strategas ir iškart akcentuoja, kad „Žalgirio“ ekipoje yra daug naujų veidų, todėl pirmiausia reikia suklijuoti ekipą.

Akimirka iš Kauno „Žalgirio“ treniruotės.<br>M.Patašiaus nuotr.
Akimirka iš Kauno „Žalgirio“ treniruotės.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Sep 30, 2013, 12:42 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:06 PM

Paklaustas apie „Žalgirio“ perspektyvas, I.Zouros paprašė kantrybės – komanda nauja, todėl kalbėti dar anksti.

„Sekmadienį surengėme pirmąją treniruotę, kurios metu nemačiau visų žaidėjų kartu. K.Lavrinovičius nesitreniravo, jis turi sveikatos problemų, būtina atlikti tyrimus gydymo įstaigoje ir išsiaiškinti, ar jam viskas gerai. Šie sveikatos sutrikimai jį lydi nuo žaidimo Lietuvos nacionalinėje komandoje“, - sakė Kauno „Žalgirio“ treneris.

Traumą patyrė ir Siimas-Sanderis Vene, jis taip pat kuriam laikui iškrito iš komandos sudėties.

Pasak I.Zouros, sekmadienį pirmą kartą drauge treniravosi Š.Jasikevičius, M.Pocius ir R.Javtokas.

„Reikia taisyti daug žaidimo elementų. Kai įtraukiame naujus žaidėjus, tai gana skirtinga situacija. Tačiau tikimės sirgalių palaikymo, norime, kad jie būtų su mumis, šalia mūsų, mums jų reikia. Turime visą sezoną būti ir kovoti kartu“, - kalbėjo treneris.

Paklaustas, ar gali palyginti praėjusių metų „Žalgirį“ ir dabartinę komandos sudėtį, I.Zouros minėjo, kad tai – dvi visiškai skirtingos ekipos.

„Šį sezoną turime naujų žaidėjų, taip ir pat ir naują trenerį, todėl reikia šiek tiek laiko, kad taptume vis geresni ir geresni. Dabar – sezono pradžia, kaip aš sakau – mes nesame pasiruošę. Tačiau ketiname kovoti, varžytis, taip pat neužmirštame, kad „Žalgiris“ yra „Žalgiris“, - sakė strategas.

„Žalgirio“ treneris nesiruošė vertinti, ar jo treniruojamai komandai pavyks išsilaikyti Eurolygos „Top 16” etape.

„Apie tai kalbėti dar labai anksti. Turime išsiaiškinti, kokia K.Lavrinovičiaus padėtis. Š.Jasikevičius turi būti puikioje formoje, tai vienas geriausių krepšininkų Europoje. Be to turime ir naujų žaidėjų, tikimės, kad jie žais tinkamai. Mums tai didelis iššūkis“, - sakė I.Zouros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.