EUROLYGA 2023

D.Motiejūnui – NBA legendos H.Olajuwono pamokos

Donatas Motiejūnas antrąją „Houston Rockets“ komandos treniruočių stovyklos dieną mokėsi iš NBA legendos Hakeemo Olajuwono. Lietuvos rinktinės puolėjas įdėmiai klausėsi didžiąją karjeros dalį „Rockets“ klube praleidusio dukart NBA čempiono. H.Olajuwonas D.Motiejūnui rodė, kokius judesius atlikti po krepšiu ir stebėjo, kaip sekasi lietuviui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2013, 10:41 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:18 PM

„Patys matote, kad jis aikštėje juda greičiau nei aš. Net nežinau, kiek jam metų. Jis man nepasakė, - apie 50 metų 213 cm ūgio daugybę apdovanojimų turintį H.Olajuwoną kalbėjo D.Motiejūnas. - Buvau sužavėtas. Jis „centras“, tačiau juda lyg puolėjas. Yra daug dalykų, kurių galiu mokytis iš jo ir pritaikyti savo situacijose.“

H.Olajuwonas „Rockets“ treniruočių stovykloje dirba su daugeliu krepšininkų.

H.Olajuwonas yra dukart triumfavęs NBA. Abu kartus jis tapo naudingiausiu finalo žaidėju. Į „Visų žvaigždžių“ komandą jis pateko dvylika kartų. Jis dukart buvo pirmas pagal atkovotus kamuolius, triskart – pagal blokuotus metimus.

Penkis kartus H.Olajuwonas pateko į simbolinę „Gynėjų komandą“. Jis vidutiniškai pelnydavo po 21,8 taško, atkovodavo po 11,1 kamuolio ir blokuodavo po 3,1 metimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.