EUROLYGA 2023

I.Zouros: „Šaras – kaip geras vynas“

„Labai dėkoju aistruoliams, kurie atėjo ir palaikė mūsų komandą. Jau pirmąją dieną sakiau, kad mums reikalingas visų palaikymas“, - po sezono atidarymo rungtynių sakė Kauno „Žalgirio“ treneris Ilias Zouros.

I.Zouros prašė komandai duoti laiko.<br>M.Patašiaus nuotr.
I.Zouros prašė komandai duoti laiko.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

2013-09-30 21:39, atnaujinta 2018-02-21 15:31

Lietuvos čempionams nepavyko susirinkusių sirgalių pradžiuginti pergale. Jie draugiškose rungtynėse 58:79 nusileido Kazanės „Uniks“ ekipai.

„Rungtynėse buvo gerų momentų, tačiau prastų buvo daugiau. Galiu pasakyti, kad normaliai mes treniravomės vos vieną valandą. Ir tai ne visi - trūksta Kšištofo Lavrinovičiaus ir Simo Sanderio-Venes.

Per vieną valandą sunku suvokti puolimo ir gynybos filosofiją. Iš dalies esu patenkintas tuo, ką mačiau. Mums dar reikia laiko ir esu įsitikinęs, kad žaisime gerą krepšinį.

Turėkime kantrybės, nes turime daug naujokų, kurie po mėnesio bus visiškai pasirengę. Turime patyrusių ir jaunų žaidėjų, kurie turi daug energijos. Turime būti pasiruošę tada, kai labaiausiai to reikės. Tuo neabejoju - po mėnesio būsime pasiruošę“, - kalbėjo I.Zouros.

Šiose rungtynėse debiutavo 37 metų įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius. Kauniečių žvaigždė pelnė 6 taškus, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, bet suklydo 6 kartus.

 „Š.Jasikevičius yra geriausias įžaidėjas Europoje, puikiai žaidžiantis du prieš du. Jis puikiai supranta krepšinį, yra kovotojas, turi daug patirties. Šaras – kaip senas geras vyras. Tikimės, kad iš jo lyderio vaidmens ir pagalbos jaunimui. Tačiau šiuo metu jis nėra geriausios formos“, - sakį treneris iš Graikijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.