EUROLYGA 2023

Š.Jasikevičius: „Gero žaidimo dar nereikia tikėtis“

Šarūno Jasikevičiaus svajonė virto realybe. 37 metų Lietuvos krepšinio žvaigždė žaidė Kaune, „Žalgirio“ arenoje ir šį kartą jis atakavo ne „Žalgirio“, o jo varžovų krepšį. 19 numeriu pažymėtais žaliais marškinėliais vilkintis įžaidėjas buvo audringai sutiktas kauniečių. Tiesa, Šaro debiutas nebuvo vainikuotas pergale - „Žalgiris“ draugiškose rungtynėse 58:79 nusileido Kazanės „Uniks“ ekipai.

Š.Jasikevičius pirmosiose savo rungtynėse „Žalgiryje“ pelnė 6 taškus.<br>P.Mantauto nuotr.
Š.Jasikevičius pirmosiose savo rungtynėse „Žalgiryje“ pelnė 6 taškus.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

Sep 30, 2013, 9:46 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:31 PM

Š.Jasikevičius žaidė 16 minučių, per kurias pelnė 6 taškus (3/6 dvit., 0/1 trit.) atliko 4 rezultatyvius perdavimus, atkovojo vieną kamuolį ir suklydo net 6 kartus.

„Man tik vakar (sekmadienį. - Red.) buvo pirma rimta treniruotė po trijų savaičių. Aš ir rinktinėje sakydavau, kad pirmosios dienos būna kaip kosmosas. Čia - lygiai tas pats. Nežinai, kur bėgtis, kur ginti. Tai normalu“, - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Nors Kauno ekipa turėjo paklusti svečių iš Kazanės krepšinio ritmui, Š.Jasikevičius „Žalgirio“ žaidime matė ir gražių epizodų.

„Viskas logiška, kitaip ir būti negalėjo. Gero žaidimo dar nereikia tikėtis. Buvo labai gera treniruotė prieš Eurolygos lygio komandą. Gavome progos šiek tiek prasibėgioti, pajusti tą sportinę formą. Dar reikia dirbti. Juk tik vakar visi pirmą kartą susirinkome į treniruotę. Tačiau ir šiose rungtynės buvo gerų epizodų, ypač antrame ketvirtyje“, - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Patyręs įžaidėjas rungtynių metu ne kartą tarėsi su ekipos treneriu Ilias Zouros. Kokie bus reikalavimai Šarui graiko treniruojamoje komandoje, „Žalgirio“ strategas ir ryškiausia klubo žvaigždė dar neaptarė.

„Nekalbėjome - dar nebuvo tam laiko. Ryte buvau medicininiame patikrinime, be to, namus reikia rinktis. Daug darbų dar laukia“, - šyptelėjo „Žalgirio“ naujokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.