EUROLYGA 2023

K.Kemzūra: „Nesame subrendę pergalei prieš tokią komandą“

Trečiadienis lietuviams Eurolygos atrankos turnyre nebuvo sėkmingas. Pirmasis krito Rimas Kurtinaitis su Maskvos srities „Chimki“ ekipa. Nepasisekė ir antrosiose rungtynėse žaidusiai Nimburko ČEZ ekipai, kurią treniruoja Kęstutis Kemzūra. ČEZ 78:87 pralaimėjo Bandirmos „Banvit“ ekipai.

K.Kemzūra teigė, kad mače nesisprendė gyvybės ir mirties klausimas.<br>V.Balkūno nuotr.
K.Kemzūra teigė, kad mače nesisprendė gyvybės ir mirties klausimas.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

2013-10-02 23:35, atnaujinta 2018-02-21 13:32

„Labai gaila, kad mūsų turnyras baigėsi su pirmosiomis rungtynėmis. Buvome pasiruošę taip, kaip galėjome šiai dienai. Tačiau nebuvome tiek subrendę tokioms rungtynėms ir pergalei prieš tokią komandą.

Buvo gerų akimirkų, bet ne viską išpildėme. Antrajame kėlinyje padarėme klaidų ir leidome jiems greitų taškų įmesti. Jie taip ir laikėsi. Bandėme vytis, bet tai kamuolio nepasiėmėme, tai nepavyko užbaigti, o jie įmesdavo sunkius metimus.

Antroje pusėje pagerinome žaidimą. Už tai pagyriau vyrus, kad jie kovėsi.

Nevažiavome pralaimėti, buvome nusiteikę ryžtingai, bet supratome savo situaciją ir galimybes. Mums tai nebuvo gyvybės ir mirties klausimas. Tikėjomės, kad dėl to jausimės laisviau, nebus įtampos, tačiau mums šiek tiek trūko patirties, kai kur ž kokybės. Sezonas mums tik prasideda ir jis bus įtemptas“, - sakė ČEZ treneris Kęstutis Kemzūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.