EUROLYGA 2023

K.Kemzūra apie grįžimą į rinktinę: „Niekada nesakyk niekada“

„Tai yra trenerių darbo dalis“, - apie žurnalistų kritikos strėles kalbėdamas šypsojosi Kęstutis Kemzūra. Tai jis patyrė trejus metus stovėdamas prie Lietuvos rinktinės vairo.

K.Kemzūra šiuo metu vadovauja Nimburko ČEZ ekipai.<br>V.Balkūno nuotr.
K.Kemzūra šiuo metu vadovauja Nimburko ČEZ ekipai.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

Oct 3, 2013, 2:30 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:01 PM

„Kai buvau jaunesnis, jautriau į viską reaguodavau. Paskui nustojau tų atsiliepimų klausytis. Stengiuosi kontroliuoti tai, ką galiu kontroliuoti – treniruočių procesą, komandos vidų. Žinoma, spaudimas yra didelis ir bent jau aš stengiausi straipsnių neskaityti. Šiais laikais yra sunku, nes yra internetas, daug socialinių tinklų. Sunku ir treneriui, ir žaidėjui“, - aiškino K.Kemzūra.

Lietuvos rinktinei rugsėjį Europos čempionate laimėjus sidabrą treneris Jonas Kazlauskas nusprendė palikti rinktinę. Kaip priežastį jis įvardijo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinį sekretorių Mindaugą Balčiūną.

Federaciją paliko ir prezidentas Arvydas Sabonis, vykdomasis direktorius Paulius Motiejūnas ir viceprezidentas Antanas Guoga.

Krepšinio visuomenė ėmė svarstyti – kas pakeis J.Kazlauską?

Nimburko ČEZ treneris K.Kemzūra nesako „ne“, paklaustas apie grįžimą į rinktinę, tačiau artimiausiu metu to daryti neplanuoja.

„Artimiausius dvejus-trejus metus koncentruojuosi į ČEZ. Niekada nesakyk niekada, bet pirmiausia turi būti vertas, kad užimtum šias pareigas. Turi turėti pasitikėjimą. Panašiai, kaip ir žaidėjas. Treneris turi sužibėti, jo treniruojama komanda turi pasiekti gerų rezultatų. Dabar neužduodu sau tokių klausimų, noriu save realizuoti Nimburke“, - sakė K.Kemzūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.