EUROLYGA 2023

M.Gecevičius: „Kai iškrito „Chimki“, turėjome pasinaudoti tokiu šansu“

„Žinau, kad pirmas atvažiuoja „Panathinaikos“. J.Mačiulis rašė“, – po pergalingo Eurolygos atrankos finalo laimingas Vilniaus „Lietuvos ryto“ rūbinėje sėdėjo Martynas Gecevičius.

M.Gecevičius pelnė 19 taškų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
M.Gecevičius pelnė 19 taškų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Oct 4, 2013, 11:23 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:39 AM

Vilniečiai savo tikslą įvykdė. Laimėję atrankos finalą su Ostendės „Telenet“ 75:66, Dirko Bauermanno auklėtiniai pateko į stipriausią Eurolygos grupę su Atėnų „Panathinaikos“, Tel Avivo „Maccabi“, Krasnodaro „Lokomotiv“, Vitorijos „Kutxa Laboral“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“.

„Grupė tikrai viena stipriausių. Bet Eurolygoje silpnų varžovų nebūna. Svarbiausia buvo patekti, o dabar reikės žaisti“, - sakė M.Gecevičius.

„To ir norėjome. Žaidėme namuose. Negaliu sakyti, kad neįvertinome varžovų. Ostendės klubas nėra aukščiausio lygio kaip „Chimki, bet jie nuo jų nukentėjo. Belgai užmėtė mus tritaškiais ir parodė, kad gali žaisti. Tačiau gerai gynėmės antro kėlinio pabaigoje, ištirpdėme skirtumą. Antroje pusėje galbūt jie jau pavargo, o mes žaidėme geriau“, – rungtynių eigą apibendrino 19 taškų pelnęs ir 4 tritaškius pataikęs M.Gecevičius.

Kai Maskvos srities „Chimki“ pasitraukė iš atrankos jau pirmose rungtynėse, „Lietuvos rytas“ neturėjo prabangos klysti ir atiduoti kelialapio kitai komandai.

„Visi galvojo, kad finale žaisime su „Chimki“, o jie išvažiavo namo. Mes tuo tiesiog pasinaudojome“, – tvirtino M.Gecevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.