EUROLYGA 2023

Varžovą puolęs D.Redikas: „Nežinau, kas būtų susivaldęs“

„Žinoma, man reikėjo susivaldyti, tačiau viskas taip susiklostė. Jis man metė kamuolį į galvą ir aš manau, kad tai buvo padaryta tyčia. Jis žiūrėjo tiesiai man į veidą ir paleido tą kamuolį. Tai nebuvo gražus gestas. Aš nesusivaldžiau“, - teigė Dovydas Redikas. Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkas antradienį per LKL rungtynes su Utenos „Juventus“ puolė ir smogė varžovų žaidėjui Ernestui Ežerskiui. Netrukus į muštynes įsitraukė ir keletas kitų krepšininkų.

D.Redikas tvirtino, kad supranta, jog turėjo susivaldyti.<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
D.Redikas tvirtino, kad supranta, jog turėjo susivaldyti.<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2013, 1:05 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:31 AM

Incidentas nutiko antrajame kėlinyje. E.Ežerskis užspeistas metė kamuolį jį dengusiam D.Redikui į veidą. Pastarasis iškart puolė savo varžovą. Nuraminus aistras teisėjai iš aikštės išvarė D.Rediką ir Tautvydą Lydeką bei du „Juventus“ žaidėjus – E.Ežerskį ir Simoną Kymantą.

„Anksčiau tokioje situacijoje atsidurti neteko. Nesu ir gavęs iš kamuolio į veidą taip tiesiogiai. Aš suprantu, kad jeigu jis būtų metęs netyčia, tačiau tai būtų kitokios aplinkybės. Netyčia būna visko, tačiau čia buvo kažkas kito. Nežinau, kas būtų susivaldęs“, - teisinosi D.Redikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.