EUROLYGA 2023

Pasiūlymą iš LKF T.Balaišis-Sėkla priėmė garsiai juokdamasis

Iš sirgalių lyderio kėdės – į krepšinio federaciją. Garsiausiu Lietuvos krepšinio aistruoliu tituluojamas Tomas Balaišis-Sėkla, panašu, dar pats sunkiai suvokia, kas įvyko. Tačiau čia pat pripažįsta, kad ši žinia jam nebuvo visiškai netikėta.

Tomas Balaišis-Sėkla sutiko būti LKF Vykdomojo komiteto viceprezidentu.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Tomas Balaišis-Sėkla sutiko būti LKF Vykdomojo komiteto viceprezidentu.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2013, 2:50 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:48 AM

„Tai vis dar šviežias dalykas, – juokdamasis „Lietuvos ryto“ televizijai sakė T.Balaišis-Sėkla. – Nespėjau net įsigilinti į šią situaciją. Tai buvo sena Antano mintis duoti sirgaliams vietą tiek valdyboje, tiek visoje veikloje. Matau, kad Antanas savo mintį įgyvendina. Tai man nėra visiška naujiena, bet tai yra labai staigiai įvykęs dalykas. Meluočiau, jei sakyčiau, kad man tai nėra netikėta.“

– Tokios pareigos bus labai svetimos? - „Lietuvos ryto“ televizija paklausė T.Balaišio-Sėklos.

– Dar nežinau, kas tai per pareigos. Man įdomu būti krepšinio sūkuryje. Sirgaliai yra krepšinio dalis. Yra žaidėjai, yra vadovai, treneriai, teisėjai. Yra ir sirgaliai. Visa ši visuma sudaro krepšinį. Krepšinis užima labai didelę dalį mano gyvenime. Niekada nesu ėjęs tokių pareigų ir nežinau, kas tai yra. Visi skambina ir klausia, kaip ir kas, bet nieko negaliu pasakyti (Juokiasi.). Reikia pažiūrėti, kaip ten yra ir kaip viskas toliau klostysis. Nesu įsigilinęs, kaip čia kas bus. Tam reikia laiko.

– Kaip vertinate visas šias pastarųjų savaičių permainas federacijoje?

– Pagyvensime, pamatysime. Teko bendrauti tiek su Mindaugu Balčiūnu, tiek su Mindaugu Špoku. Su abiem jais sutariau gerai. Manau, kad viskas klostysis gerai. Praeityje buvo gerai, ir ateityje viskas bus gerai. Kiek supratau, tiesiog įvyko asmenybių nesutapimas. O kaip išėjo taip išėjo.

– Ar gavus pareigas LKF, nesumažės jūsų indėlis tribūnose?

– Manau, kad tikrai ne. Nes kaip tik tai turėtų būti paskata intensyvinti visą šitą dalyką. Nematau nė vienos priežasties, kodėl tai turėtų pakenkti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.