EUROLYGA 2023

A.Jomantas: „Sportinė forma dar nėra gera, bet kasdien ji gerėja“

Nuo rinktinės Lietuvos kandidato – iki suolelio šildytojo – taip pasikeitė ilgamečio „Lietuvos ryto“ žaidėjo Artūro Jomanto vaidmuo komandoje.

A.Jomantas teigia, kad mačas su Prienų klubu padės atsakyti į klausimą, ko Pasvalio ekipa yra verta.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
A.Jomantas teigia, kad mačas su Prienų klubu padės atsakyti į klausimą, ko Pasvalio ekipa yra verta.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2013, 12:06 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:09 AM

Tačiau šiemet jis jau nebe Vilniaus ekipos krepšininkas ir, panašu, kad praėjęs, sunkiausias krepšininko sezonas per visą karjerą, jau istorija.

Vos tik užsivilkęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ marškinėlius jau debiutinėse rungtynėse A.Jomantas aikštėje praleido net 32 minutes, pataikė 9 dvitaškius iš 9, pelnė 18 taškų ir surinko 25 naudingumo balus.

„Sportinė forma dar tikrai nėra gera, tačiau kiekvieną dieną ji gerėja. Pelnyti taškai niekada nebuvo mano svarbiausias tikslas. Visą laiką buvau toks žaidėjas, kuris dirba komandai. Jei ji laimi, man viskas gerai“, - savo pirmojo pasirodymo nesureikšmino krepšininkas.

„Pieno žvaigždžių“ ekipa sezoną pradėjo, turėdama vos devynis krepšininkus, dėl to komanda per treniruotes net negalėjo ruoštis žaisdama penki prieš penkis.

„Mūsų komanda neblogai sukomplektuota, nors dar ne visiškai iki galo. Kita vertus, kol rungtynės laimimos, viskas yra gerai. Tik vakar sulaukėme dešimto žaidėjo (Derricko Caracterio), tad, natūralu, kad buvo kliūčių treniruočių procese, bet tikiu, kad viską ištaisysim“, - apie komandos komplektaciją „Žinių radijui“ kalbėjo A.Jomantas.

Šį vakarą Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ laukia Prienų „Tonybet“ ekipos barjeras. Šios rungtynės, anot A.Jomanto, padės atsakyti į klausimą, ko verta yra jo ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.