EUROLYGA 2023

R.Fernandezą Kaune pasitiko du Lietuvos sirgaliai

Madrido „Real“ krepšininkai ketvirtadienio vakarą atvyko į Kauną, kur penktadienį pradės Eurolygos sezoną rungtynėmis su vietos „Žalgiriu“.

Praėjusį sezoną R.Fernandezą po rungtynių su „Žalgiriu“ užpuolė broliai Maciai. Ispanas sulaukė smūgio į veidą.<br>N.Povilaičio nuotr.
Praėjusį sezoną R.Fernandezą po rungtynių su „Žalgiriu“ užpuolė broliai Maciai. Ispanas sulaukė smūgio į veidą.<br>N.Povilaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2013, 10:21 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:52 AM

„Real“ klubas nebuvo linkęs bendrauti su Lietuvos žiniasklaida. Žurnalistams paprašius pabendrauti su treneriu, buvo pasakyta, jog Pablo Laso angliškai nekalba.

Bendrauti su kitais žaidėjais taip pat nebuvo leista. Buvo įdomu išgirsti Rudy Fernandezą, kuris praėjusį sezoną po rungtynių su „Žalgiriu“ sulaukė brolio Macio smūgio.

Vis dėlto ispanas laikė prie ausies prispaudęs telefoną, o klubo atstovai nebuvo linkę leisti žaidėjams bendrauti su žiniasklaida.

Tiesa, prie R.Fernandezo dar spėjo prišokti du lietuviai, kartu padarę bendrą fotografiją. Vienas gerbėjų per petį buvo persimetęs „Real“ šaliką.

Beje, R.Fernandezą lydėjo apsaugos darbuotojas.

Krepšininkai greitai nukulniavo į „Žalgirio“ autobusą ir išvyko į viešbutį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?