EUROLYGA 2023

D.Bauermannas: „Buvo labai sunku, bet žaidėme tikrai gerai“

Dviratis treniruoklis, baseinas ir kino teatras. Tokie bendri užsiėmimai pirmadienį laukia „Lietuvos ryto“ komandos po pergalės Jungtinėje lygoje prieš Krasnodaro „Lokomotiv“ 66:51. Ramų poilsį vilniečiai užsitarnavo puikiu žaidimu – po rungtynių treneris Dirkas Bauermannas neslėpė džiaugsmo auklėtinių pasirodymu.

„Lietuvos rytas“ ketvirtadienį pasiruošęs sutikti visai kitokią „Lokomotiv“ komandą.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
„Lietuvos rytas“ ketvirtadienį pasiruošęs sutikti visai kitokią „Lokomotiv“ komandą.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2013, 8:02 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:15 AM

„Buvo sunku, bet mano auklėtiniai žaidė tikrai gerai, – portalui lrytas.lt pasakojo D.Bauermannas. – Norėjome kontroliuoti jų greitą žaidimą. O rusai greitomis atakomis pelnė tik du taškus. Kai „Lokomotiv“ priartėjo, mes nepanikavome. Žaidėme savo žaidimą ir pataikėme svarbius metimus. Rungtynės buvo labai geros. Jie turi labai gerą komandą ir ją įveikti Krasnodare yra labai sudėtinga užduotis. Todėl esame laimingi.“

Nors D.Bauermannas teigė, kad atsakingu metu žaidėjai nepanikavo, septynis taškus pelnęs Renaldas Seibutis tvirtino, kad atlaikyti „Lokomotiv“ šturmą buvo labai sunku.

„Sunkiausia buvo trečiajame kėlinyje, kai po kelių greitų atakų „Lokomotiv“ sumažino skirtumą. Jautėme spaudimą, kurį reikėjo atlaikyti. Džiaugiuosi, kad ketvirtajame kėlinyje pavyko tai padaryti“, – valydamasis žliaugiantį prakaitą lrytas.lt sakė R.Seibutis.

Ketvirtadienį „Lietuvos rytas“ vėl susitiks su „Lokomotiv“, tik šį kartą – Eurolygoje. R.Seibutis purto galvą ir neabejoja, kad laukia visiškai kitokios rungtynės.

„Visai kitoks turnyras, susikaupimas. Nors ir čia reikėjo būti labai susikaupus nuo pirmų minučių, Eurolyga yra Eurolyga. Reikės išeiti į aikštę ir nuo pat pradžios vėl įrodinėti, kad galime laimėti“, – nuožmios kovos laukė „Lietuvos ryto“ krepšininkas.

D.Bauermanno manymu, „Lokomotiv“ bus dar labiau užsivedę.

„Manau, kad jie žais labai užsidegę, nes norės atsirevanšuoti. Turime būti pasiruošę dar agresyvesniam „Lokomotiv“ žaidimui. O mums patiems reikia išlikti agresyviems ir žaisti savo žaidimą“, – samprotavo specialistas.

Vis dėlto vokietis nemano, kad pergalė Jungtinėje lygoje turės kokios nors įtakos artėjančiam mačui: „Nemanau, kad šios rungtynės ką nors paveiks. Jei žaistume rytoj, tam tikras efektas būtų. Bet dabar abu treneriai turės sočiai laiko viską išanalizuoti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.