EUROLYGA 2023

S.Jasaitis: „Mums tai buvo blogiausios sezono rungtynės“

Krasnodaro „Lokomotiv“ komandos snaiperiui Simui Jasaičiui Jungtinės lygos rungtynėse su Vilniaus „Lietuvos rytu“ krepšys buvo tarsi užrištas. Lietuvis per 27 minutes „sukrapštė“ vos 3 taškus, o jo ekipa pralaimėjo 51:66.

S.Jasaitis prametė du dvitaškius ir pataikė vieną tolimą iš trijų. Vienintelius taškus jis pelnė antrojo kėlinio pabaigoje.<br>"VTB United League" nuotr.
S.Jasaitis prametė du dvitaškius ir pataikė vieną tolimą iš trijų. Vienintelius taškus jis pelnė antrojo kėlinio pabaigoje.<br>"VTB United League" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2013, 8:24 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:15 AM

Visa Rusijos ekipa atakavo tragišku taiklumu – dvitaškius metė tik 29 (13/44), tritaškius – 25 (4/16) procentų tikslumu.

„Nesusikoncentravome šioms rungtynėms. Gynyboje pridarėme daug klaidų, o puolime mums nesisekė. Tai buvo pačios blogiausios šio sezono rungtynės“, – po mačo portalui lrytas.lt konstatavo S.Jasaitis.

– Galbūt komandai pasirodė svarbesnis tarpusavio Eurolygos mačas ketvirtadienį?

– Treneris nuteikinėjo, kad nereikia žiūrėti į Eurolygą ir turime atsakingai ruoštis sekmadienio mačui. Galvojome tik apie šias rungtynes. Bet galbūt buvo tokių, kurie galvojo apie Eurolygą.

– Ar jautėsi Manto Kalniečio trūkumas?

– Taip, nes aikštėje buvo tik vienas tikras įžaidėjas. O jam buvo sunku.

– Ką prognozuotumėte ketvirtadieniui?

– Pirmadienį turėsime vaizdo peržiūrą. Žiūrėsime savo klaidas, jas taisysime, o tada jau bus matyti. Tikėkimės, bus geriau (Šypsosi.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.