EUROLYGA 2023

V.Šeškus: „Į lentelę pažiūriu kasdien po du kartus ir dar nusifotografuoju“

Septyniais taškais nugalėjusi „Šiaulius“ ir iškovojusi ketvirtą pergalę iš eilės, Prienų „TonyBet“ tapo vienvalde Lietuvos krepšinio lygos lydere. Atjaunėjusiai ir kelių lyderių netekusiai komandai, tai didelis pasiekimas

V.Šeškus teigė, kad Prienų komanda svarsto galimybę pasistiprinti.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus teigė, kad Prienų komanda svarsto galimybę pasistiprinti.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2013, 3:10 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:46 PM

„Ne pirmos rungtynės, kurias laimėjome charakteriu ir nusiteikimu. Mano manymu, mes dar žaidžiame blogai, tačiau tas žaidėjų tikėjimas, kad galime laimėti padėjo mums laimėti ketverias rungtynes“, - apie pergales „Žinių radijuj“ sakė kalbėjo Prienų ekipos vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus, pridūręs, kad smagu stebėti turnyrinę lentelę, kurios viršuje puikuojasi jo treniruojamos komandos pavadinimas.

„Į lentelę kasdien pažiūriu po du kartus ir ją nusifotografuoju. Aišku, kad malonu būti viršuje, jokio skirtumo, kiek sužaista rungtynių“, - juokaudamas kalbėjo V.Šeškus.

Kol kas į pergales prieniškius tempia vos šeši krepšininkai, kurie aikštėje vidutiniškai praleidžia nuo 24 minučių iki 33. Pats treneris pripažįsta, kad žaisdami tokiu tempu, jo auklėtiniai po dviejų mėnesių bus „nuvaryti nuo kojų“.

„Galvojame pasistiprinti. Jau beveik buvome sutarę su vienu žaidėju, tačiau jis „atkrito“. Mums reikia ketvirtos pozicijos krepšininko, kaip aš sakau „Prienų stiliaus“, kuris galėtų pataikyti tritaškį“, - apie galimą pastiprinimą pasakojo V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.