EUROLYGA 2023

D.Bauermannas apie D.Rediką: „Jei nesilaikai taisyklių – nesi komandos dalis“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos treneris Dirkas Bauermannas tvirtina, kad Dovydo Rediko išsiuntimas iš Krasnodaro į Vilnių šiuo metu nėra įvykis, kurį verta smarkiai akcentuoti.

D.Bauermannas teigė, kad apie D.Rediko likimą su klubo vadovais kalbės sugrįžęs į Lietuvą.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
D.Bauermannas teigė, kad apie D.Rediko likimą su klubo vadovais kalbės sugrįžęs į Lietuvą.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2013, 6:15 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:53 PM

„Jis buvo išsiųstas dėl drausmės problemų. Mes manome, kad žaisti šioje komandoje – privilegija ir garbė. Jei nesilaikai taisyklių, vadinasi, nesi komandos dalis“, – lrytas.lt sakė D.Bauermannas.

D.Redikas antradienį buvo pašalintas iš rytinės treniruotės ir jau popiet per Maskvą išskrido į Vilnių. VTB Jungtinės lygos rungtynėse sekmadienį su „Lokomotiv-Kuban“ gynėjas aikštėje išbuvo vos 4 sekundes antrojo kėlinio pabaigoje.

Sunku prognozuoti, ar treneriai D.Rediką apskritai būtų leidę į aikštę per Eurolygos mačą su Krasnodaro ekipa ketvirtadienį.

„Dabar turime susitelkti ties ketvirtadienio rungtynėmis, kurių svarba – milžiniška, – sakė D.Bauermannas. – Todėl šiuo metu netinkamas laikas net galvoti, kokia bus D.Rediko ateitis komandoje. Jį reikėjo išsiųsti namo, neturėjome kito pasirinkimo.“

„Lietuvos ryto“ komanda į Vilnių parskris penktadienį. Anot D.Bauermanno, tada su klubo prezidentu ir kitais vadovais bus kalbama apie D.Rediko situaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.