EUROLYGA 2023

K.Maksvytis po „Neptūno“ nesėkmės: „Norėčiau paklausti, kur artimiausia bažnyčia?“

„Einame į bažnyčią“, – pasibaigus spaudos konferencijai, kolegai tarė Klaipėdos „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis, kurio auklėtiniai antrosiose Europos taurės turnyro rungtynėse vėl pralaimėjo paskutinėmis sekundėmis. Šį kartą namuose Stambulo „Bešiktaš“ klubui – 70:72.

K.Maksvyčio auklėtiniai jau trečias rungtynes iš eilės pralaimi paskutinėmis akimirkomis.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
K.Maksvyčio auklėtiniai jau trečias rungtynes iš eilės pralaimi paskutinėmis akimirkomis.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-23 22:22, atnaujinta 2018-02-20 21:45

„Norėčiau paklausti, kur artimiausia bažnyčia?“ – spaudos konferenciją ironiškai pradėjo „Neptūno“ specialistas.

„Esu patenkintas komandos žaidimu. Pradėjome vangiai, bet antroje mačo pusėje kontroliavome žaidimą. Turėjome persvarą savo rankose. Vėl viską lėmė viena ataka. Mūsų komandai dabar neparanku žaisti rungtynes, kuriose viskas sprendžiasi paskutinėje atakoje. Turime anksčiau susikrauti didesnį skirtumą. Kito sprendimo paskutinei atakai nebuvo – buvo nedaug laiko, neturėjome minutės pertraukėlių. O per lemiamą rezultatyvią turkų ataką išleidome geriausius gynėjus, bet nepavyko apsiginti“, – rungtynes apibendrino K.Maksvytis.

Pergalės per dvejas rungtynes neiškovoję „Neptūno“ krepšininkai nukrito į patį H grupės dugną – šeštąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.