EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ treneris S.Štombergas: „Viskas buvo labai netikėta“

Antrasis Graikijos krepšinio specialisto Iliaso Zouros bandymas įsitvirtinti Kauno „Žalgirio" krepšinio klube labai greitai vėl baigėsi nesėkme — jį vyriausiojo trenerio pareigose kečia asistentu buvęs Saulius Štombergas.

Prie komandos vairo stojo S.Štombergas.<br>P.Mantauto nuotr.
Prie komandos vairo stojo S.Štombergas.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2013-10-28 17:57, atnaujinta 2018-02-20 18:55

Tokį sprendimą priėmė klubo vadovybė, kurios netenkino „Žalgirio" rezultatai.

„Išsiskyrė mūsų požiūriai: treneris nesutiko, kad dirbo blogai, mes manome kitaip", — kalbėjo Kauno „Žalgirio" klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Pasak jo, su treneriu buvo aptarta klubo vizija ir atrodė, kad I.Zouros ja tiki, tačiau elgėsi savaip, o komandos žaidimas negerėjo. Graikui priekaištauta ir dėl pernelyg menko pasitikėjimo jaunaisiais Lietuvos krepšininkais.

„Kalbama, kad neturime galimybių laimėti žaisdami su Madrido „Real". Negi jų neturime ir kovodami su „Šiaulių" klubu?", — stebėjosi P.Motiejūnas.

Praėjusį sekmadienį „Žalgiris" savo arenoje nusileido itin prastai Lietuvos krepšinio lygoje šiemet startavusiems šiauliečiams, kiek anksčiau antrąkart pralaimėjo Eurolygoje.

Naujasis klubo strategas S.Štombergas pripažino, kad pokyčiai buvo labai netikėti, todėl reikia šiek tiek laiko viską sudėlioti į vietas, pasikalbėti su žaidėjais.

S.Štombergas anksčiau yra nemažai dirbęs su jaunaisiais krepšininkais, todėl vylėsi, kad ši patirtis pravers dirbant „Žalgiryje" ir pavyks pagerinti jaunųjų žalgiriečių žaidimą.

„Viskas buvo labai netikėta. Bet norėtume žingsniuoti į priekį ir parodyti kitokią komandą", — siekiais dalijosi naujasis „Žalgirio" strategas.

Tuo tarpu P.Motiejūnas pripažino, kad „Žalgirio" finansinė būklė išlieka stabiliai blogai. Tapti pagrindiniu rėmėju kalbinamas Ukrainos bankas ketinimų neatsisakė, tačiau dar nėra ir parašo ant sutarties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.