EUROLYGA 2023

Atleisto I.Zouro agentas „Žalgiriui“ grasina teismais

Antrą kartą per dvejus metus iš Kauno „Žalgirio“ komandos atleistas treneris Ilias Zouros ramiai Lietuvos nepaliks. Graikas ketina kreiptis į teismus.

I.Zouros prieš dvejus metus teismuose išsikovojo 144 tūkstančių eurų kompensaciją.<br>G.Šiupario nuotr.
I.Zouros prieš dvejus metus teismuose išsikovojo 144 tūkstančių eurų kompensaciją.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2013, 7:04 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:52 PM

„Vadovybės priimtas sprendimas yra labai neprofesionalus. Tai parodo, kokia yra tikroji situacija klube. Mano klientas su tuo nesutinka, nes nėra jokios priežasties, dėl kurios būtų galima taip elgtis. Kreipsimės į teismą“, – I.Zouro atstovą cituoja krepsinis.net.

„Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas sprendimą atleisti graiką argumentavo tuo, kad šis ėmė dirbti kitaip, nei buvo sutarta prieš sezoną, neduoda pasireikšti jaunimui ir, žinoma, dėl rezultatų.

Prieš dvejus metus I.Zouros taip pat buvo išspirtas dar spalį. Tiesa, tuomet stratego atleidimą dauguma nurašė tuometinio „Žalgirio“ savininko Vladimiro Romanovo įnoriams. Tuomet už trenerio atleidimą teismas paliepė sumokėti 144 tūkstančių eurų kompensaciją. Vasarą „Žalgiris“ sudarė dvejų metų kontraktą, todėl tikėtina, kad kauniečiams vėl teks paploninti piniginę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.