EUROLYGA 2023

O.Cookas: „Mus persekioja nesėkmė Krasnodare“

Vitorijos „Laboral Kutxa“ komanda trečiadienį „Siemens“ arenoje nenustebino pernai šiame Ispanijos klube žaidusio Omaro Cooko, tačiau Vilniaus „Lietuvos rytas“ buvo parklupdytas – 64:85.

O.Cookas prieš buvusią komandą žaidė naujame amplua, bet vilniečių kariaunos atvesti į pergalę amerikiečiui nepavyko.<br>M.Kulbio nuotr.
O.Cookas prieš buvusią komandą žaidė naujame amplua, bet vilniečių kariaunos atvesti į pergalę amerikiečiui nepavyko.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2013, 9:55 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:25 PM

„Jie labai gerai pataikė ir žaidė iš visų jėgų. Ispanai labiau norėjo laimėti“, – po mačo konstatavo vilniečių įžaidėjas O.Cookas, pelnęs 13 taškų ir atlikęs net 10 rezultatyvių perdavimų.

Amerikiečio teigimu, „Lietuvos rytas“ negali atsigauti po nesėkmės Rusijoje antrajame Eurolygos ture prieš Krasnodaro „Lokomotiv“. Pralaimėjimas persekiojo ekipą tiek mače su Kazanės „Uniks“ savaitgalį, tiek trečiadienio rungtynėse su „Laboral Kutxa“.

„Tos problemos tiesiog velkasi iš paskos“, – tvirtino O.Cookas.

Įtemptas rungtynių tvarkaraštis – ne pasiteisinimas „Lietuvos rytui“.

„Turime pakankamai ilgą atsarginių suolą, kad nenuvargtume“, – nuovargio faktorių atmetė O.Cookas.

„Lietuvos ryto“ puolėjas Darius Songaila tikino, kad esminis lūžis įvyko trečiajame kėlinyje: „Buvome 80 procentų šių rungtynių, bet kai paleidome varžovus, nebesugebėjome jų sustabdyti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.