EUROLYGA 2023

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkams – D.Bauermanno muštras

Po triuškinančio pralaimėjimo Eurolygoje Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai apie poilsį net pagalvoti neturi laiko.

D.Bauermannas po pralaimėjimo Eurolygoje pakeitė ketvirtadienio dienotvarkę.<br>M.Kulbio nuotr.
D.Bauermannas po pralaimėjimo Eurolygoje pakeitė ketvirtadienio dienotvarkę.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 11:56 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:03 PM

Vilniaus ekipos krepšininkai, trečiadienio vakarą blankiai žaidę ir 64:85 pralaimėję Eurolygos D grupės rungtynes Vitorijos „Laboral Kutxa“ ekipai, „Siemens“ areną daugumą jų paliko tik po 22 val. vakaro, tačiau jau ketvirtadienį ryte, 8 val., rinkosi į rytinę treniruotę.

„Lietuvos ryto“ treneris Dirkas Bauermannas, labiau įsiutintas ne pralaimėjimo, o beviltiško komandos žaidimo mače su baskų klubu, pakeitė ketvirtadienio dienotvarkę. O ji - įtempta.

Vietoj laisvo pusdienio - ankstyva treniruotė, vaizdo įrašų peržiūra. Ketvirtadienio vakarą numatyta ir alinanti vakarinė treniruotė.

Trečiadienio rungtynių vaizdo peržiūra ketvirtadienį ryte truko apie valandą, vėliau buvo surengta neplanuota treniruotė.

Pasipiktinimo dėl komandos demonstruoto žaidimo neslėpęs D.Bauermannas po rungtynių su Vitorijos „Laboral Kutxa“ tvirtino, kad visus žaidimo trūkumus šalins nedelsiant. Regis, 55-erių vokietis laikosi savo pažado.

„Tai, kaip mes žaidėme, yra nepriimtina. Negalime taip žaisti išvykoje ir juolab – savų žiūrovų akivaizdoje. Turime visa tai ištaisyti ir tai padaryti kuo greičiau“, - pyko D.Bauermannas.

Pastaruosius tris mačus pralaimėję vilniečiai jau savaitgalį išvyksta į Rusiją, kur sekmadienį žais VTB jungtinės lygos rungtynes su Sankt Peterburgo „Spartak“.

Kitą savaitę, ketvirtadienį, Vilniaus krepšininkai namie žais Eurolygos rungtynes su Davido Blatto treniruojama Tel Avivo „Maccabi“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus