EUROLYGA 2023

Prieš dvikovą su „Maccabi“ O.Cookas rėžė rimtą kalbą

Vilniaus „Lietuvos ryto“ stovykloje kiekvienas bando savaip užsivesti ir įveikti pergalių alkį po keturių pralaimėjimų iš eilės. Taigi prieš Eurolygos rungtynes ketvirtadienį su Tel Avivo „Maccabi“, Omaras Cookas ir Steponas Babrauskas parodė skirtingą veidą.

O.Cookas davė pažadą komandos aistruoliams, o S.Babrauskas kalbėjo apie priešnuodžius nuo S.Schortsaničio.<br>M.Kulbio nuotr.
O.Cookas davė pažadą komandos aistruoliams, o S.Babrauskas kalbėjo apie priešnuodžius nuo S.Schortsaničio.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-05 19:15, atnaujinta 2018-02-20 14:12

Žinutė sirgaliams

„Lietuvos ryto“ atakų organizatorius Omaras Cookas pernelyg nesidomi „Maccabi“ reikalais. Jis siūlo geriau pasižiūrėti į save.

„Dabar mums reikia galvoti tik apie save“, – žurnalistams prieš antradienio treniruotę sakė 31 metų 186 cm ūgio O.Cookas.

Vidutiniškai 9,7 taško pelnantis ir po 7 rezultatyvius perdavimus Eurolygoje atliekantis amerikietis perdavė žinutę Vilniaus aistruoliams.

„Aš noriu pasakyti sirgaliams ir visiems kitiems, kad daugiau taip nebežaisime. Krepšinyje būna pergalių ir pralaimėjimų. Negalime laimėti kiekvienų rungtynių, bet galime žaisti kur kas geriau. Noriu pasakyti sirgaliams, kad jie liktų su mumis. Taip daugiau nebežaisime“, – žadėjo vienas „Lietuvos ryto“ lyderių.

Sofoklio priešnuodis

Kur kas linksmesnis žurnalistų būrį pasitiko Steponas Babrauskas, prieš žiniasklaidos atstovų klausimus pokštavęs dėl ant jo marškinėlių prisegto mikrofono.

Tačiau pradėjęs kalbėti apie „Lietuvos rytą“, klubo kapitonas surimtėjo: „Išsimušėme iš to ritmo. Teisingai pasakė – reikia žiūrėti kiekvienam į save ir padaryti tai, kas kiekvienam priklauso. Anksčiau galbūt mus nuvertindavo, o dabar vertina kitaip. Priešininkai detaliau mus išanalizavo, todėl susiduriame su sunkumais.“

Apie varžovus iš Tel Avivo 29 metų 197 cm ūgio S.Babrauskas nedaugžodžiavo – dabar svarbiausi ne jie.

„Maccabi“ – gera komanda. Nėra ten ką pasakoti. Turime ir kitų reikalų“, – tėškė S.Babrauskas.

Paklaustas, kaip reikės gintis prieš lietuviams nuolat begalę problemų pridarantį „Maccabi“ monstrą Sofoklį Schortsanitį, puolėjas nesunkiai rado atsakymą.

„Turime planą. Jis nemėgsta, kai gynyba yra dvigubinama. Tuomet Sofoklis daug žingsniuoja. Šiaip turime ir mes stiprų žmogų, tai gal apsiginsime“, – turėdamas omenyje kolumbietį Juaną Palaciosą, šypsojosi S.Babrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.