EUROLYGA 2023

Š.Jasikevičius: „Klaidos kainavo brangiai“

Kauno „Žalgirio" krepšininkai trečią kartą šį sezoną po Eurolygos rungtynių aikštę paliko nuleidę galvas. Kauniečiai išvykoje 61:72 nusileido Stambulo „Anadolu Efes" komandai ir B grupėje lieka su viena pergale.

Š.Jasikevičius pelnė 8 taškus.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Š.Jasikevičius pelnė 8 taškus.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2013, 8:33 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:44 PM

Tačiau Kauno komandos treneris Saulius Štombergas nosies nenukabino. Po mačo antrą savaitę „Žalgiriui" vadovaujantis 39-erių klaipėdietis gyrė savo krepšininkus už žaidimą.

„Esu patenkintas savo žaidėjų pasirodymu nepaisant to, kad pralaimėjome. Didžiąją rungtynių dalį atlikome gerą darbą, ypač gynyboje. Sugebėjome subalansuoti žaidimą po gero varžovų starto. Tačiau „Anadolu Efes" krepšininkai puikiai sužaidė paskutinįjį kėlinuką - svarbūs metimai ir jų patirtis leido jiems sukaupti pergalingą pranašumą", - kalbėjo S.Štombergas.

„Anadolu Efes" komanda turi labai pajėgią sudėtį ir jie paskutiniajame ketvirtyje pademonstravo savo potencialą. Šiose rungtynėse susitvarkėme su nedideliais iššūkiais, protingai žaidėme puolime. Tačiau klaidos paskutiniajame ketvirtyje mums kainavo brangiai", - dėstė 8 taškus pelnęs Šarūnas Jasikevičius.

„Anadolu Efes" komandos treneris Oktay Mahmuti nebuvo patenkintas savo komandos žaidimu, tačiau džiaugėsi pergale ir vylėsi, kad klubo namų rungtynėse ateityje išvys daugiau sirgalių. Mačą su "Žalgiriu" stebėjo tik 2,2 tūkst. aistruolių.

„Mums tai - labai svarbi pergalė. Raktas į pergalę buvo mūsų efektyvi gynyba ketvirtajame kėlinyje. Be to, rungtynių pabaigoje kūrybiškai žaidėme puolime. Negaliu pasakyti, kad mes žaidėme labai gerai, tačiau vis tiek gera laimėti, nes ne vieną mūsų žaidėją kamuoja traumos. Ačiū aistruoliams už palaikymą, bet to nebuvo gana. Tikimės, kad ateityje jų išvysime daugiau", - kalbėjo Stambulo komandos strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?