EUROLYGA 2023

D.Bauermannas: „Noriu padėkoti būriui sirgalių Čekijoje“

„Noriu padėkoti 50 į Čekiją atvykusių sirgalių. Mums toks palaikymas dabar buvo labai svarbus. Sirgaliai mums suteikė energijos. Esame laimingi, kad pavyko jiems atsidėkoti pergale“, – iškart po pergalės Jungtinėje lygoje prieš Nymburko ČEZ komandą (76:61) portalui lrytas.lt sakė Vilniaus „Lietuvos ryto“ strategas Dirkas Bauermannas.

„Lietuvos rytas“ Čekijoje turėjo šeštą žaidėją.<br>R.Vyšniausko nuotr.
„Lietuvos rytas“ Čekijoje turėjo šeštą žaidėją.<br>R.Vyšniausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Nov 10, 2013, 8:32 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:33 AM

Vokietijos specialistas iškart nepuolė aptarinėti rungtynių eigos. Jis dar prieš užduodant klausimus išreiškė didelę padėką ištikimiausiems „Lietuvos ryto“ gerbėjams, inicijavusiems išvyką į Prahos „Tipsport“ areną.

„Buvome patekę į sunkią situaciją. Kaip komanda, privalome tikėti savimi ir likti drauge. Ši pergalė mums buvo labai svarbi. Kartojau žaidėjams, kad svarbiausia, jog galvotume tik apie savo žaidimą“, – sunkų penkerių iš eilės pralaimėtų mačų laikotarpį prisiminė D.Bauermannas.

Strategas pripažino, kad nepaisant ramios rungtynių baigties mačas Čekijoje nebuvo idealus. Tačiau jam paskutinieji trys kėliniai priminė antrąją Eurolygos rungtynių su Tel Avivo „Maccabi“ pusę, kurioje „Lietuvos rytas“ žaidė pakylėtai.

„Labai gerai sužaidėme gynyboje, gerai vaikščiojo kamuolys, žaidėjai parodė charakterį. Juk nelengva per 3 dienas atsitiesti po tokių rungtynių su „Maccabi“. Jei gerai ginsimės, pasitikėsime savimi ir kamuolys gražiai vaikščios po aikštelę, rezultatas pats savimi pasirūpins“, – Prahoje parodytu auklėtinių žaidimu buvo gan patenkintas D.Bauermannas.

Didelį impulsą komandai suteikė serbas Stevanas Jelovacas. Puolėjas pataikė 4 tritaškius iš 7 ir pelnė 16 taškų. Be blykstelėjimo Utenoje, tai buvo geriausios S.Jelovaco rungtynės šį sezoną.

„Žinojome, kodėl kvietėme jį į komandą. Tai – geras snaiperis. Sezono pradžioje S.Jelovacui buvo sunku. Kartais taip būna, kad tiesiog nepataikai. Aš jam liepiau mėtyti tol, kol pataikys. O šiandien jam krito“, – puikiu legionieriaus pasirodymu neliko nustebintas „Lietuvos ryto“ specialistas.

Artimiausios rungtynės „Lietuvos ryto“ laukia penktadienį. Vilniečiai Eurolygoje bandys atsilaikyti Belgrado pragare aistringų „Crvena Zvezda“ sirgalių akivaizdoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: gaisras Vilniaus daugiabutyje