EUROLYGA 2023

J.Plaza: „Būtų didelė garbė treniruoti Lietuvos rinktinę“

Ispanijoje savo kariauną muštruojantis buvęs Kauno „Žalgiris“ treneris Joanas Plaza Lietuvoje pamirštas nėra. Malagos „Unicaja“ ekipoje dirbantis strategas oficialioje Eurolygos svetainėje sulaukė nemažai klausimų iš mūsų tautiečių. Vieni teiravosi apie „Žalgirį“ ir „Unicaja“, o kiti nesivaržė ir paklausė stratego, ar šis norėtų treniruoti Lietuvos rinktinę.

J.Plaza teigė, kad lietuviai turi trenerių, kurie galėtų dirbti su Lietuvos rinktine, tačiau jeigu gautų tokį pasiūlymą - būtų pagerbtas.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
J.Plaza teigė, kad lietuviai turi trenerių, kurie galėtų dirbti su Lietuvos rinktine, tačiau jeigu gautų tokį pasiūlymą - būtų pagerbtas.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2013, 11:44 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:12 AM

„Manau, kad Lietuvoje yra gerų, puikiai pasirengusių trenerių, kaip ir Ispanijoje, Graikijoje, Italijoje ir daugelyje kitų šalių, kurie pasiruošę tapti savo šalių nacionalinių komandų treneriais. Žinoma, jeigu man būtų pasiūlyta, būtų didžiulė garbė atstovauti tą šalį“, - sakė J.Plaza.

Jis sakė, kad dirbti Lietuvos rinktinėje būtų neįtikėtina patirtis, tačiau pabrėžė, kad lietuviams nereikia strategų iš užsienio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.