EUROLYGA 2023

J.Dentmonas negalvoja apie pralaimėjimą Madride

Dvi pergales per pastaruosius tris susitikimus iškovojęs Kauno „Žalgiris" ketvirtadienį išvyksta į Madridą, kur pradės antrojo Eurolygos ratą. Ispanijoje kauniečių laukia vienas turnyro favoritų - visas penkerias rungtynes laimėjęs Madrido „Real" klubas.

J.Dentmonas „Žalgiryje" jaučiasi vis geriau.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
J.Dentmonas „Žalgiryje" jaučiasi vis geriau.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 11:18 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:03 AM

Kauno krepšininkai šį sezoną kartą jau pajuto karališkojo klubo jėgą - pirmajame Eurolygos mače tuo metu dar graiko Illias Zouros treniruojamas „Žalgiris" nusileido varžovams 63:83.

Per tą laiką Kauno klubas pakeitė trenerį, kuris padėjo „Žalgiriui" Eurolygoje pasiekti dvi pergales.

„Varžovai kol kas demonstruoja geriausią krepšinį ir ne veltui visų jų rungtynių rezultatai triuškinami. Važiuojame kovoti, žinome juos, jie žino mus, ten vietoje viskas ir matysis, - portalui basketnews.lt sakė jau beveik mėnesį "Žalgirio" vairą laikantis Saulius Štombergas.

Pirmuosius žingsnius „Žalgirio" trenerio poste žengiančiam klaipėdiečiui teks sunki užduotis - mesti iššūkį komandai, kuri varžovus Eurolygoje triuškina 28 taškų skirtumu.

Tačiau naudingiausias praėjusios savaitės Eurolygos žaidėjas Justinas Dentmonas, daugiausia prisidėjęs prie „Žalgirio" pergalės mače su Bambergo „Brose Basket" (91:81), įsitikinęs, kad ir favoritai turi silpnų grandžių savo žaidime.

Visos komandos jų turi (silpnų vietų - red.). Mes tikimės, kad varžovai šiek tiek atsipalaiduos. Visos ekipos atsipalaiduoja, kai ką nors būna prieš tai įveikusios. Jeigu jie atsipalaiduos, mes tuo pasinaudosime.

Nepaisant to, kaip jie žais, mes laikysimės savo žaidimo plano. Prasideda antra Eurolygos sezono dalis, todėl visi turi pasitempti. Nė vienas negali galvoti, kad Madride mes galime pralaimėti", - portalui basketnews.lt kalbėjo "Žalgirio" legionierius, Eurolygoje per rungtynes pelnantis vidutiniškai po 14 taškų ir atliekantis po 4 rezultatyvius perdavimus.

Galingai šį sezoną rungtyniaujantis ir tvirtai B grupėje pirmaujantis Madrido „Real" yra vienas iš trijų klubų, Eurolygoje nepatyręs nesėkmės kartėlio. Penkias pergales taip pat yra iškovoję Stambulo „Fenerbahce Ulker" ir Pirėjo „Olympiakos" krepšininkai.

Dvi pergalės po penkių mačų turintis Kauno "Žalgiris" B grupėje užima ketvirtąją vietą.

***

Rungtynės Atėnuose prasidės 21 val. 30 min. Lietuvos laiku. Mačo eigą gyvai nušvies portalas lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?