EUROLYGA

K.Bryantas pratęsė sutartį su „Lakers“ ir išliks daugiausia uždirbančiu

Kobe Bryantas baigs karjerą „Los Angeles Lakers“ klube. Tačiau dar ne taip greitai. Pirmadienį „Lakers' pranešė, kad susitarė ir pratęsė sutartį su ekipos žvaigžde dar dvejiems metams. K.Bryantas vasarą galėjo tapti laisvuoju agentu, tačiau dar dėl traumos žaisti negalintis krepšininkas savęs neįsivaizdavo kitoje komandoje.

K.Bryantas visą savo karjerą paskyrė „Lakers“ komandai.<br>AP archyvo nuotr.
K.Bryantas visą savo karjerą paskyrė „Lakers“ komandai.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2013, 7:42 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:02 AM

Su situacija susipažinęs šaltinis teigė, kad K.Bryantas per du sezonus uždirbs 48 milijonus JAV dolerių ir išliks geriausiai apmokamu NBA krepšininku.

„Tai labai džiugi diena „Lakers“ sirgaliams ir visai organizacijai, - usatoday.com sakė klubo generalinis direktorius Mitchas Kupchakas. - Visada sakėme, kad tai, jog Kobe karjerą baigtų „Lakers“ - mūsų viltis ir prioritetas. Žaisti 20 metų ir visada vienoje NBA komandoje – precedento neturintis atvejis. Tai nuostabus pasiekimas. Tačiau svarbiausia, kad vienas geriausių žaidėjų pasaulyje išlieka pas mus.“

35 metų K.Bryantas į aikštę sugrįžti turėtų per artimiausias savaites. Jis jau treniruojasi su „Lakers“ komanda, todėl aistruoliai laukia, kada Achilo traumą patyrusi žvaigždė vėl atakuos varžovus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.