EUROLYGA 2023

D.Bauermannas neabejoja pergale prieš „Lokomotiv“

„Jei laimėsime šias rungtynes, neabejoju, kad taip bus, tikiu, kad mūsų šansai – neblogi“, - apie galimybę patekti į Eurolygos „Top 16“ etapą kalbėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Dirkas Bauermannas. Ketvirtadienį vilniečiai stos į gyvybiškai svarbią dvikovą su Krasnodaro „Lokomotiv“ komanda.

D.Bauermannas tiki vilniečių pergale.<br>M.Kulbio nuotr.
D.Bauermannas tiki vilniečių pergale.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2013, 8:24 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:26 AM

„Lokomotiv“ klubas, kuriam atstovauja lietuviai Mantas Kalnietis ir Simas Jasaitis D grupėje su penkiomis pergalėmis ir vienu pralaimėjimu užima pirmąją vietą.

Vilniečiai, su viena pergale ir penkiais pralaimėjimais – paskutinę, šeštąją.

Eurolygoje šios komandos jau buvo susidūrusios ir pasidalijo po pergalę. Antrosiose Eurolygos rungtynėse Krasnodare „Lietuvos rytas“ pralaimėjo 53:68. Tačiau vilniečiai iškovojo pergalę 70:66 Jungtinės lygos turnyre.

„Turime prisiminti, kad kartą juos jau įveikėme ir suprasti kokios svarbios šios rungtynės. Tikiu, kad tai mums padės nugalėti“, - sakė D.Bauermannas.

- Ar „Lokomotiv“ žaidimas pasikeitė?

- Ne, jie žaidžia taip pat. Žinome, kad nerungtyniaus Sergejus Bykovas. Jie yra statinio penketo žaidėjas, todėl jiems bus sunkiau. Tai labai gera komanda, šiuo metu turinti puikų pergalių ir pralaimėjimų santykį. Šios rungtynės bus sunkios, tačiau mes pasitikime savimi.

- Kodėl esate toks tikras?

- Prieš dvi su puse savaitės nerungtyniavome gerai. Po triumfo Eurolygos atrankos turnyre ir pergalės prieš Atėnų „Panathinaikos“ pavargome psichologiškai. Sužaidėme dvejas prastas rungtynes su Kazanės „Unieks“ ir Vitorijos „Laboral Kutxa“, tačiau nuo tada stiprėjome. Esame sveiki, šiek tiek pavargę, tačiau visi jaučia nuovargį. Žaidžiame geriau ir rungtynės vyks namie. Todėl, manau, kad mūsų šansai yra geri.

- Ar svarstote, kas būtų jei pralaimėję netektumėte galimybės žaisti „Top 16“ etape?

- Aš net nežinau kokie būtų mūsų šansai, jei pralaimėtume. Net nenoriu apie tai galvot. Mes esame nusiteikę pozityviai. Jei laimėsime šias rungtynės, neabejoju, kad taip ir bus, mūsų šansai bus geri. Į kitus klausimus atsakysime po rungtynių.

Galvoju tik apie artėjančias rungtynes ir ką daryti, kad laimėtume.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.