EUROLYGA 2023

Emocijas sunkiai tramdęs R.Seibutis: „Tikra gėda“

Renaldas Seibutis ketvirtadienį po eilinio pralaimėjimo Eurolygoje sunkiai valdė emocijas. „Lietuvos ryto“ krepšininkas pakeistas paskutinėmis minutėmis tėškė ant žemės rankšluostį, nusikeikė ir sėdėjo susiėmęs už galvos. Rūbinėje jis geresnės nuotaikos netapo – skaudus Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos pralaimėjimas 53:84 Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipai gerokai suerzino lyderį.

R.Seibutis po rungtynių sėdėjo nuleidęs galvą.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
R.Seibutis po rungtynių sėdėjo nuleidęs galvą.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2013, 9:36 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:24 AM

„Aišku, sunku dabar kažką pasakyti. Turiu prisiimti visą atsakomybę. Kaip šiandieną žaidėm, aišku, tai yra kažkas baisaus. Tikrai kalbėjome, ruošėmės rimtai kovai, sakėme, kad kausimės. Bet rezultatas yra toks, koks yra. Reikia su tuo susigyventi, - kalbėjo R.Seibutis. - Tikrai gėda. Ir prieš žiūrovus, ir prieš komandą, ir prieš visą organizaciją.“

Vilniaus komandos krepšininkams ne kartą teko žaisti, o vėliau ir palikti aikštę aidint sirgalių švilpimui.

„Girdėjome. Dėl to ir gėda“, - sakė R.Seibutis.

R.Seibutis buvo rezultatyviausias „Lietuvos ryto“ komandoje. Jis pelnė 15 taškų, tačiau tai nesutrukdė Manto Kalniečio ir Simo Jasaičio atstovaujamam klubui žaisti efektingai.

„Agresyviai pradėjome ir puolime, ir gynyboje, kaip ir planavome tą daryti. Bet po to, kai truputi pradėjo nesisekti gynyboje du prieš du, įmetė porą laisvų metimų su bauda, išsimušėme iš savo šiandienos ritmo, tada niekas nebepadėjo. Prasidėjo kažkoks padrikas žaidimas, kurio negalėjome sustabdyti, - kalbėjo R.Seibutis. - Turime visi prisiimti atsakomybę, suvokti, kad Eurolygoje taip žaisti negalime. Neturiu ką daugiau pasakyti, trūksta žodžių.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.