EUROLYGA 2023

M.Kalnietis: „Rungtyniausiu rinktinėje - nesvarbu, kas jai vadovautų“

Mantas Kalnietis Europos čempionato sidabro medalius Slovėnijoje iškovojusioje rinktinėje buvo rezultatyviausias ir daugiausia rungtyniavęs žaidėjas. Tačiau 27 metų 193 cm ūgio gynėjo organizmas ir kojos nejaučia, kad turėjo beprotiškai sunkią, tačiau sėkmingą vasarą nacionalinėje komandoje.

M.Kalnietis nejaučia nuovargio.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
M.Kalnietis nejaučia nuovargio.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2013, 5:00 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:30 AM

„Tiesą sakant, pradėjau sezoną ir nejaučiau, kad būčiau pavargęs. Neskaitant tos kvailos traumos viskas yra gerai, nejaučiau, kad sportinė forma būtų kritusi, kad trūktų jėgų“, - „Lietuvos rytui“ sakė M.Kalnietis.

Kai po sėkmingo čempionato M.Kalnietis pradėjo antrą sezoną Rusijoje, Lietuvos krepšinio federacijoje vyko netikėti manevrai – iš pradžių pasitraukė iš pareigų Arvydas Sabonis ir Jonas Kazlauskas, paskui jie sugrįžo, bet išėjo Mindaugas Balčiūnas ir Paulius Motiejūnas, į federaciją sugrįžo Mindaugas Špokas.

M.Kalnietis spaudoje atidžiai sekė netikėtus manevrus šalies krepšinio viršūnėse.

„Turiu savo nuomonę šiuo klausimu, bet būdamas krepšininku stengiuosi nelįsti į šiuos dalykus. Mano darbas yra žaisti krepšinį, o aš pats rungtyniausiu rinktinėje, nepaisant, kas jai bevadovautų.

Žinoma, turiu nedidelių bėdų dėl piršto, dar laukia ilgas sezonas. Bet jei viskas bus gerai, neturiu abejonių dėl rinktinės ir pasaulio čempionato“, - kalbėjo M.Kalnietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.