EUROLYGA 2023

V.Romanovo pasekėjas: Jungtinėje lygoje žaidė Rusijos klubo prezidentas

Į aikštę vilkint „FBK Kauno“ ar Kauno „Žalgirio“ aprangas besiveržęs buvęs abiejų futbolo ir krepšinio klubų savininkas Vladimiras Romanovas turėtų pavydėti Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ komandos prezidentui Dmitrijui Gerasimenko. Šis Jungtinėse lygos rungtynėse su Maskvos CSKA įsigudrino išbėgti į aikštę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2013, 4:02 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:03 PM

Tai 35 metų 199 cm ūgio 100 kg svorio rusas padarė antrojo kėlinio pabaigoje, kai komanda atsiliko tik keturiais taškais (37:41). Ant parketo praleidęs 3 minutes, daugiau aikštėje jis nebepasirodė, o „Krasnyj Oktiabr“ pralaimėjo 87:101.

Volgogrado ekipos prezidentas spėjo kartą prasižengti, o per tas kelias minutes „Krasnyj Oktiabr“ ne tik neatsiliko nuo CSKA, bet ir per D.Gerasimenko žaidimo laiką įmetė trimis taškais daugiau.

„Tai – neįtikėtina. Esu labai laimingas, kad turėjau šansą išbėgti į aikštę su tokiu grandu. Iš komandos draugų kamuolio negavau, bet nesu nusivylęs“, – apie savo debiutą profesionalų krepšinyje lyg niekur nieko kalbėjo D.Gerasimenko.

Negana to, D.Gerasimenko žadėjo išbėgti į aikštę dar keliose Jungtinės lygos rungtynėse. Ateityje „Krasnyj Oktiabr“ žais su Klaipėdos „Neptūnu“.

Po rungtynių nei „Krasnyj Oktiabr“ treneris Valentinas Bestnevas, nei CSKA vairininkas Ettore Messina apie D.Gerasimenko nekalbėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.