EUROLYGA 2023

R.Gay'aus atsikratęs „Raptors“ klubas rezga dar vienus mainus

Jono Valančiūno atstovaujamos „Toronto Raptors“ komandos laukia dar permainų. Naujasis klubo vadybininkas Masai Ujiri neseniai atsikratė Rudy Gay'umi ir dabar vykdo kitą užduotį. Pasak espn.com šaltinių, „Raptors“ mėgina į „New York Knicks“ ekipą išleisti įžaidėją Kyle'ą Lowry.

J.Valančiūnas komandoje gali sulaukti naujų draugų.<br>AP archyvo nuotr.
J.Valančiūnas komandoje gali sulaukti naujų draugų.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2013, 8:26 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:38 PM

„Raptors“ ir „Knicks“ dar prieš sezoną kartą sukirto rankomis - tuomet Toronto komanda į Niujorką išsiuntė Andrea Bargnanį. Dar sekmadienį espn.com teigė, kad „Raptors“ ekipai atsikračius R.Gay'aus, bus ieškoma kelių svetur K.Lowry, kurio sutartis baigs galioti po šio sezono.

Tačiau kol kas sunku nuspėti, ar M.Ujiri įtikins „Knicks“ vadovus sandorio teisingumu. „Raptors“ gali gauti du krepšininkus – Imaną Shumpertą, naujoką Timą Hardaway'ų jaunesnįjį. Pirmasis ne itin vilioja Toronto klubo vadovus, tačiau „Knicks“ nori jį įsiūlyti.

Bleacherreport.com pranešė, kad tikrasis „Raptors“ tikslas – pirmojo rato naujokų biržos kvietimas. Tačiau „Knicks“ čia turi bėdą – ekipa jau yra iškeitusi ne vieną šaukimą, tad galėtų duoti tik 2018-ųjų bilietą.

Į „Raptors“ gali išvykti ir Raymondas Feltonas. Pasak įvairių šaltinių, pastarasis iš pradžių buvo vienintelis „Knicks“ siūlymas, tačiau Toronto komandai vien jo nepakako.

Ar sandoris pavyks – sunku nuspėti, nes „Knicks“ turėtų atiduoti pakankamai svarius krepšininkus, o mainais gautų nevaržovą laisvąjį agentą, kuris sezono pabaigoje gali tiesiog iškeliauti kitur.

„Knicks“ ketvirtadienį pranešė, kad R.Feltonas dėl traumos nežais dvi, tris savaites. „Knicks“ ir „Nets“ - du klubai, kurie norėtų matyti K.Lowry savo komandoje. Tačiau „Raptors“ nori didelės naudos iš sandorio, todėl derybos stringa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.