EUROLYGA 2023

JAV moksleivis rungtynėse pataikė genialų metimą – per nugarą ir „beveik“ iš rūbinės

Krepšinio rungtynėse netrūksta fantastiškų ir neįtikėtino sudėtingumo metimų, tačiau šis, ko gero, neturi sau lygių. Virdžinijos valstijos (JAV) mokyklos krepšinio rungtynėse vienos iš komandų žaidėjų Marvey'o Otey pataikė sudėtingą ir net akrobatišką metimą. Ir jo nepamatė - nes per nugarą atlikęs metimą iš inercijos išbėgo iš salės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-18 16:51, atnaujinta 2018-02-19 18:43

Williamo Byrdo mokyklos krepšinio komandos garbę ginantis M.Otey atakos centre atsidūrė po to, kai jo komandos draugas gynyboje atsikovojo kamuolį ir per stipriai jį numetė į priekį. Pavyti jį bandęs M.Otey viena ranka pačiupo kamuolį ir jau būdamas prie pat galinės linijos švystelėjo jį per nugarą.

Po akimirkos kamuolys skrodė tinklelį, bet krepšininkas savo gražaus metimo nepamatė - jis jau buvo išbėgęs pro atidarytas duris, ir atsidūrė koridoriuje, vedančiame į rūbinę.

Internete šis metimas iš karto aplipintas įvairiais epitetais - „legendinis", „genialus", „beprotiškas", „neįtikėtinas", „metimas iš rūbinės". Socialiniame tinkle "youtube" šis metimas jau sulaukė daugiau nei milijono peržiūrų.

Iš viso rungtynėse M.Otey pelnė net 30 taškų, tačiau jo komanda pralaimėjo 69:76.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.