EUROLYGA 2023

G.Einikis - Geteborgo krepšinio akademijos svečias ir būsimo filmo herojus

Keturiasdešimt ketverių metų krepšininkas, Lietuvos, Lenkijos, Čekijos, Rusijos lygų čempionas, Europos pirmenybių vicečempionas ir trijų olimpinių žaidynių bronzos medalių laimėtojas Gintaras Einikis per Šv. Kalėdas prisimins savo naujus bičiulius Švedijoje ir ten patirtą žmonių gerumą.

G.Einikis taps filmo herojumi.
G.Einikis taps filmo herojumi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2013, 10:54 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:12 PM

„Apie buvusį puikų mūsų puolėją Gintarą Einikį Lietuvos žiniasklaida praneša tik jam susitikimus su teisėsaugos pareigūnais“, – sako BTV laidos „Krepšinio pasaulyje“ vedėjas Vidas Mačiulis. Tačiau jam pagalbos ranką ištiesia lietuviai krepšinio senjorai ir švedai.

Laidos operatorius Laisvis Karvelis užfiksavo Gintaro dienas, praleistas Švedijoje, o kaunietis treneris Darius Sirtautas, dirbęs Geteborgo krepšinio akademijoje, komentuos savo garsiojo tautiečio viešnagę.

Apie G.Einikį švedai pradėjo kurti dokumentinį filmą, kuriame bus panaudoti ir prieš 20 metų „Krepšinio pasaulyje“ rodyti vaizdai, kai „Žalgirio“ puolėjas buvo pripažintas naudingiausiu pirmojo LKL sezono žaidėju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.