EUROLYGA 2023

Ispanijoje – nušvilpto R.Fernandezo spyris varžovui į koją ir vaidybos šou

Lietuvos krepšininkus ne kartą savo vaidyba audrinęs Rudy Fernandezas Ispanijoje surengė tikrą dramą. Įtemptose rungtynėse tarp „Valencia Basket“ ir Madrido „Real“ komandų, pastarosios žaidėjas itin kibiai žaidė su Romainu Sato. Teisėjams ne vieną kartą teko stabdyti mačą dėl pražangų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2013, 10:20 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:31 PM

Jau tiksint paskutinėms sekundėms R.Fernandezas netalaikė įtampos ir pradėjo šou. Pirmiausia jis spyrė varžovui per kojas, taip šį griaudamas ant žemės. Netrukus ispanas atsidūrė prie teisėjų ir ginčijosi su jais dėl kamuolio, lyg minėto epizodo nebūtų buvę.

Prie R.Fernandezo greitai atsirado ir įpykęs R.Sato. Šis atkeršijo varžovui, tačiau jo koją kabino nežymiai. Bet R.Fernandezas neprarado progos pademonstruoti savo vaidybos gebėjimų – jis krito ant žemės, lyg R.Sato jam būtų galingai smūgiavęs.

Į tokią situaciją patekę teisėjai pasimetė, tad kaltininkas liko nenubaustas.

Šį mačą laimėjo Madrido „Real“ komanda. Jis pergalę šventė 82:75. Tai – vienuolikta iki šiol nepralaimėjusios ekipos pergalė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.