EUROLYGA 2023

Nervingose „Warriors“ ir „Clippers“ rungtynėse - B.Griffino ir A.Boguto kaktomuša

Pirmąją Kalėdų dieną vykęs NBA reguliaraus sezono mačas tarp „Golden State Warriors" ir „Los Angeles Clippers" anaiptol nespinduliavo šventiškomis ir draugiškomis nuotaikomis. Atkakli kova užvirė nuo pat pirmųjų minučių, o įtampa savo aukštumas pasiekė ketvirtajame kėlinyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 26, 2013, 10:13 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:56 PM

Pirmoji kibirkštis blykstelėjo ketvirtojo kėlinio viduryje, kai kovodami dėl kamuolio grubiai susistumdė abiejų ekipų aukštaūgiai - Blake'as Griffinas („Clippers") ir australas Andrew Bogutas („Warriors").

Tvirti vyrai ne juokais susikibo ir tik kitų žaidėjų bei teisėjų pagalba buvo išskirti. Šis konfliktas abiems krepšininkams pasibaigė skirtingai - B.Griffinas užsidirbo techninę pražangą ir kadangi jam tai buvo antroji tokia nuobauda rungtynėse, jis paliko aikštę.

A.Bogutas buvo nubaustas paprasta pražanga. Tačiau australas nenurimo - jis vėliau užsidirbo techninę pražangą po konflikto su „Clippers" aukštaūgiu Ray Hollinsu.

Aistros nerimo ir nuaidėjus finalinei sirenai, kuri skelbė dramatišką „Warriors" pergalę 105:103.

Po netaiklaus „Clippers" gynėjo J.Crawfordo tritaškio paskutinę sekundę šeimininkai ėmė džiūgauti, tačiau tik ne A.Bogutas - australas susistumdė su Los Andželo komandos lyderiu Chrisu Paulu.

Į konfliktą netrukus įsitraukė ir kiti žaidėjai, o karščiausias buvo „Clippers" veteranas Stephenas Jacksonas - buvęs „Warriors" žaidėjas susikibo su Ouklando komandos trenerio asistentu Lindsey Hunteriu.

Tačiau ir šį konfliktą teisėjams pavyko numalšinti.

Įdomu tai, kad A.Bogutas ne pirmą kartą šį sezoną įsivelia į konfliktines situacijas - prieš mėnesį jis buvo vienas pagrindinių dalyvių žaidėjų muštynėse, kai grūmėsi „Golden State Warriors" ir „Portland Trail Blazers" komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.