EUROLYGA 2023

J.Valančiūno rekordas „Raptors“ žaidėjams kėlė nuostabą ir meilę

Jono Valančiūno asmeninis atkovotų kamuolių rekordas NBA neliko nepastebėtas. Po pergalės prieš „New York Knicks“ komandą 95:83, „Toronto Raptors“ lyderiai ir treneris liaupsino 16 taškų pelniusį ir 18 kamuolių atkovojusį 21 metų lietuvį.

Niujorke atkovojęs 18 kamuolių, J.Valančiūnas pasiekė asmeninį rekordą NBA.<br>AP nuotr.
Niujorke atkovojęs 18 kamuolių, J.Valančiūnas pasiekė asmeninį rekordą NBA.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 28, 2013, 4:16 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:25 PM

Rytų konferencijos komandos nariai pažymėjo, kad sėkmingas J.Valančiūno žaidimas po krepšiu buvo viena pagrindinių pergalės priežasčių.

„Jono buvo pilna visur. Jis labai norėjo laimėti. Tokius komandos draugus kaip Jonas reikia mylėti“, – pabrėžė 25 taškus surinkęs gynėjas DeMaras DeRozanas.

„Tysonas Chandleris – velniškas varžovas po krepšiu. Bet J.Valančiūnas niekam nesilanksto. Didžiuojuosi Jonu. Jis šį vakarą buvo geriausias“, – bendraklubio žaidimą komentavo įžaidėjas Kyle‘as Lowry.

Pamatęs J.Valančiūno statistinius rodiklius protokole, K.Lowry juokingai kilstelėjo antakį ir juokdamasis pridūrė, kad vieną dieną pagerins jo rekordą. Amerikietis aplinkiniams kėlė šypsenas, nes jo ūgis vos 183 centimetrai.

„Aštuoniolika atkovotų kamuolių – puikus rezultatus. Jis puikiai išnaudojo savo ūgį“, – auklėtinį gyrė ir „Raptors“ treneris Dwayne‘as Casey.

Dažnai J.Valančiūnas nesulaukia šio stratego palankumo ir ketvirtąjį kėlinį praleidžia ant atsarginių suolo. Tačiau mače su „Knicks“ lietuvis aikštėje buvo ir lemiamomis minutėmis.

***

 J.Valančiūnas šiemet turi galimybę patekti į NBA „Žvaigždžių dienos“ varžybas, kurios vasario 16-ąją vyks Naujajame Orleane.

Balsuoti už lietuvį galite:

Oficialiame balsavimui skirtame puslapyje.

*Socialiniame tinkle „Facebook“. NBA arba „Toronto Raptors“ klubo paskyrose. Po tam skirta nuotrauka komentare pakanka parašyti „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV”.

*Socialiniame tinkle „Twitter“. Siunčiant žinutę būtina paminėti „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“.  Socialiniame tinkle „Instagram“. Siunčiant sukurtą nuotrauką ir komentare būtinai paminint „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“.

* Socialiniame tinkle „Instagram“. Siunčiant sukurtą nuotrauką ir komentare būtinai paminint „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.