EUROLYGA 2023

Teisėjus keikdamas J.Noah nerinko žodžių

Įsiutęs „Chicago Bulls“ aukštaūgis Joakimas Noahas pademonstravo, kad ne visada geba valdyti emocijas. Antradienio nakties rungtynėse jis nesutiko su arbitro sprendimu, ėmė ginčytis, o netrukus pirštu rodydamas į teisėjus šiuos išsiuntinėjo į visas puses.

J.Noah nevaldė emocijų.<br>AP nuotr.
J.Noah nevaldė emocijų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 11:15 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:52 PM

J.Noah siautėjo per „Bulls“ dvikovą su „Sacramento Kings“ ekipa.

Trečiajame kėlinyje, kai Marcusas Thorntonas paleido tritaškį, teisėjas užfiksavo pražangą J.Noahui, kuris dėl patogesnės pozicijos po krepšiu kovojo su DeMarcusu Cousinsu.

Krepšininkas į tokį sprendimą reagavo žaibiškai, neslėpė nepasitenkinimo. J.Noah mojuodamas rankomis ėjo prie „Bulls“ atsarginių suolelio, tada staigiai atsisuko į teisėją ir tarė jam amerikiečių pamėgtą keiksmažodį. Komandos draugai bandė jį nuraminti, tačiau 28 metų 211 cm ūgio krepšininkas brovėsi teisėjų link ir kiekvienam jų atskirai skyrė keiksmus.

„Esu labai nusivylęs. Neturėjau taip elgtis, - jau atvėsęs kalbėjo J.Noah. - Atsiprašau visų trijų teisėjų. Jie stengėsi dirbti savo darbą. Neturėjau sakyti tokių žodžių. Tikiuosi, kad jie priims mano atsiprašymą.“

Gavęs dvi technines pražangas J.Noah turėjo palikti aikštę. Per 19 minučių jis spėjo pelnyti keturis taškus, atkovoti keturis kamuolius ir atlikti du rezultatyvius perdavimus.

„Bulls“ pralaimėjo 70:99.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.