EUROLYGA 2023

A.Petrovičius liko patenkintas „Lietuvos ryto“ žaidimu

„Laimėti tikrai nelengva. Žaidėme aikštėje, kurioje jokiai komandai nebūna lengva. „Lietuvos rytas“ praeityje yra pralaimėjęs“, - po dvikovos su Prienų „Tonybet“ kalbėjo Aleksandras Petrovičius. „Lietuvos rytas“ LKL rungtynėse sekmadienį 70:57 nugalėjo Virginijaus Šeškaus auklėtinius.

A.Petrovičius pabrėžė, kad „Tonybet“ puikiai gynėsi.<br>M.Kulbio nuotr.
A.Petrovičius pabrėžė, kad „Tonybet“ puikiai gynėsi.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2014, 5:29 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:00 PM

„Po penktadienio dvikovos turėjome susitelkti ir atvykti čia pasirengę, - sakė A.Petrovičius. - Gaila, kad keletą kartų sužaisdavome atkarpas prastai ir susikomplikuodavome padėtį. Nes sprendžiant iš to, kaip susikurdavome progas, turėdavome pelnyti lengvesnių taškų.

Pradžioje sužaidėme puikiai, tačiau tada varžovai priartėjo, nes mes nesusikalbėjome, ginantis ties tritaškio linija. O štai antrajame pralaimėjome keletą kamuolių ir varžovai sumažino skirtumą. Vėliau susikaupėme. Nusipelnėme to, ką pasiekėme.“

A.Petrovičius pabrėžė, kad „Tonybet“ puikiai gynėsi.

„Jie daug keičiasi, ginasi specialiuose taškuose, tad turi būti labai aštrus. Šiandieną mums tai pavyko. Tai buvo labai svarbu. Dabar 99 proc., kad išlaikysime pirmąją vietą“, - sakė treneris.

Prieš savo buvusią komandą žaidęs Gediminas Orelikas pataikė keletą svarbių tritaškių. Jis pelnė 12 taškų.

„Sužaidėme gerai. Pavyko gerai gintis. Praleidome nedaug taškų, puolimas irgi buvo neblogas. Žinoma, klaidelių padarėme, - sakė G.Orelikas. - Gynybai ruošėmės. Treneris visada tai akcentuoja. Buvo smagu žaisti čia.

Darius Songaila dvikovą įvertino gerai. „Ilgą laiką išlaikėme norimą ritmą. Buvome gerai nusiteikę. Viskas priklausė nuo to, kaip nusiteikėme. Visi žinojome, kad dvikova svarbi, nes varžovai užima antrąją vietą. Buvome atidavę iniciatyvą, bet tai todėl, kad per greitas atakas praleidome keturis tritaškius. Tada vėl susitelkėme ir sugrįžome į ritmą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.