EUROLYGA 2023

Z.Dowdellas sulaukė klausimo apie Lietuvos pilietybę

„Lietuvos ryto“ ekipos sirgaliai savo klausimais gerokai nustebino ekipos įžaidėją Zabianą Dowdellą, kuris turėjo gerokai pamąstyti, kad rastų tinkamus atsakymus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-15 19:23, atnaujinta 2018-02-16 06:43

Vilniaus klubo fanai socialinio tinklo paskyroje teiravosi, ar komandos legionierius sutiktų priimti Lietuvos pilietybę ir žaisti šalies nacionalinėje rinktinėje. „Negalvoju apie tolimą ateitį. Lietuvių kalba atrodo labai sudėtinga, tačiau esu įsitikinęs, kad įdėjęs daug pastangų galėčiau ją išmokti. Turėčiau vienoje šalyje žaisti labai ilgą laikotarpį, kad priimčiau sprendimą rungtyniauti rinktinėje“, - sakė Z.Dowdellas. Sportininkas teigė, kad nestebi šiuo metu Sočyje vykstančių žiemos olimpinių žaidynių. „Ne, girdėjau tik nuskambėjusius skandalus“, - nusišypsojo įžaidėjas. Z.Dowdellas taip pat pasakojo apie paauglystės idealą, pirmuosius žingsnius krepšinio aikštelėje, atskleidė, ką darytų lemiamomis rungtynių akimirkomis. Geriausiais klausimais krepšininkas išrinko: „Ar žinių kokių lietuviškų žodžių?“ (Andrius Sirius), „Ar moki taip pat gerai šokti kaip J.Palaciosas?“ (Edita Juškaitytė) ir „Ko išmokai iš S.Nasho, kai rungtyniavai „Suns“ ekipoje?“ (RoBertas Ke). Nugalėtojams atiteks po du bilietus į Jungtinės lygos rungtynes prieš Nymburko ČEZ.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.