EUROLYGA 2023

Idealų mačą dovanų gavęs A.Petrovičius nesižvalgo į papildymą

Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Aleksandras Petrovičius 55-ojo gimtadienio nešvęs griausmingai, tačiau įsimins auklėtinių dovaną. Vilniečiai treneriui padovanojo įtikinamą pergalę Jungtinėje lygoje prieš Kęstučio Kemzūros treniruojamą Nimburko ČEZ komandą – 104:86.

A.Petrovičius susitelkė ne į naujo „centro“ paieškas, o į esamą sudėtį ir svarbų Europos taurės mūšį.<br>M.Kulbio nuotr.
A.Petrovičius susitelkė ne į naujo „centro“ paieškas, o į esamą sudėtį ir svarbų Europos taurės mūšį.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Feb 16, 2014, 7:47 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:48 AM

Glėbį rožių prieš mačą „Siemens“ arenoje gavęs A.Petrovičius po mačo nestokojo geros nuotaikos ir dėl gimtadienio, ir dėl gero žaidimo.

„Jau 3-4 rungtynes žaidžiame pakiliai. Įgyvendinome du tikslus – išlaikėme svarbią antrąją vietą Jungtinėje lygoje ir pasikėlėme nuotaiką prieš svarbų mačą Europos taurėje trečiadienį (jame spręsis „Lietuvos ryto“ likimas Europos taurėje. – Red.). Viskas buvo idealu“, – džiūgavo A.Petrovičius.

Specialistas paaiškino, kodėl nuo čekų nepavyko atitrūkti dar anksčiau.

„Pirmojoje rungtynių pusėje pridarėme neįprastų klaidų gynyboje. Vis dėlto po pertraukos pakeitėme požiūrį į kai kuriuos Čekijos krepšininkus ir laimėjome patausodami lyderius“, – pridūrė A.Petrovičius.

Jis nesureikšmino to, kad „Lietuvos rytas“ į savo krepšį praleido net 86 taškus.

„Kai galingai žaidėme puolime, atsipalaidavome gynyboje. Bet nesiskundžiu, nes puikiai gynėmės ir Stambule, ir Prienuose. Be to, dabar mūsų mintys sukasi apie lemiamą Europos taurės mačą“, – auklėtinių dėl praleistų taškų nemuštravo kroatas.

Paklaustas, ar „Lietuvos rytas“ ieško pamainos Vilnių palikusiam „centrui“ iš Graikijos Andreas Glyniadakiui, A.Petrovičius sakė: „Pastarąsias dvi savaites apsistojome ties dviem pavardėmis. Vis dėlto nepavyksta suderinti kai kurių piniginių reikalų. Tačiau tai jau klausimai klubo vadovams. Verčiuosi su tuo, ką turiu ir į priekį žiūriu galvodamas apie esamą sudėtį.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.