EUROLYGA 2023

S.Štombergas: „Real“ aikštėje darė, ką norėjo“

Saulius Štombergas po septintojo Eurolygos „Top 16“ etapo turo rungtynių su Madrido „Real“ pernelyg nedaugžodžiavo. O ir negalėjo, nes jo treniruojamas Kauno „Žalgiris“ Ispanijoje pralaimėjo net 36 taškų skirtumu – 72:108.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2014, 12:59 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:13 AM

„Madrido klubas aikštėje darė, ką norėjo“, – po susitikimo pripažino S.Štombergas.

„Šį vakarą „Real“ žaidė puikiai. Žinojome, kad ispanai žais taip greitai, bet net ir taip nesugebėjome jų sustabdyti. „Real“ turi daug taškus renkančių krepšininkų, kurie gali pataikyti iš bet kur“, – pasakojo specialistas.

Tuo tarpu dvejus metus Madride praleidęs M.Pocius buvo prislėgtas triuškinančio pralaimėjimo.

„Sunku kalbėti, kai šitaip pralaimi rungtynes, – atviravo vos 2 taškus įmetęs gynėjas. – „Real“ yra laiminti komanda ir visuomet žaidžia aukščiausiu lygiu. Smagu žiūrėti jų krepšinį. Gal ir neturėjome šansų laimėti, bet tikrai galėjome pralaimėti mažesniu skirtumu.“

„Real“ treneriui Pablo Laso beliko tik girti savo auklėtinius: „Esu patenkintas jų pasirodymu. Žaidėme aukštu tempu. Svarbiausia, kaip mes pradėjome trečiąjį kėlinį. Tai leido užsitikrinti pergalę anksčiau laiko. Man labai patiko auklėtinių pastangos.“

„Neturėjome dviejų svarbių žaidėjų – Jaycee Carrollo ir Dontaye Draperio, tačiau vis tiek buvome labai susikoncentravę. Puikiai kompensavome jų netektį. Turime ir toliau taip žaisti“, – tvirtino 9 rezultatyvius perdavimus atlikęs Sergio Rodriguezas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.