EUROLYGA 2023

M.Gortatas siūlo leisti krepšininkams muštis per rungtynes

„Washington Wizards“ komandai atstovaujantis Lenkijos krepšininkas Marcinas Gortatas pasiūlė įdomią idėją NBA vadovams. Anot 30 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjo, NBA turėtų pasekti NHL ledo ritulio lygos pavyzdžiu ir leisti krepšininkams muštis per rungtynes.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 9:44 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:09 PM

„Galėtų leisti pasimušti 15-20 sekundžių, persimesti keliais smūgiais, o tuomet teisėjai išskirtų žaidėjus. Krepšininkai būtų suspenduoti, bet bent jau jie išsiaiškintų santykius. Sirgaliai būtų labai sužavėti“, – juokėsi M.Gortatas.

Vidutiniškai 12,7 taško ir 9 kamuolius renkančio lenko teigimu, aistruoliai į NHL rungtynes buriuojasi būtent dėl muštynių.

Ledo ritulio rungtynėse įvykus konfliktui, teisėjai leidžia dviem ledo ritulininkams apsikeisti keliais smūgiais, o po kiek laiko žaidėjai gauną baudos minutes. Vėliau jiems leidžiama grįžti ant ledo.

„Ledo ritulio rungtynėse žiūrovai laukia vienintelio dalyko – muštynių. Jei pavyktų tai padaryti ir NBA, tai būtų labai šauni idėja“, – pasakojo M.Gortatas.

Tiesa, M.Gortatui gali būti nebeįdomu žiūrėti ir ledo ritulį. Kalbama, kad NHL gali tekti uždrausti muštynes rungtynių metu.

Duodamas interviu JAV žiniasklaidai „kūju“ pravardžiuojamas „centras“ teigė, kad jei ne krepšininko karjera, jis būtų boksininkas.

Įdomu, kad apie muštynes krepšinio aikštėje kalbantis M.Gortatas svajoja būti Lenkijos prezidentu. Šį kartą – be jokių juokų.

„Tai rimta, nes domiuosi politika ir bendrauju su daug politikų. Jei nuspręsiu žengti politikos keliu, tai darysiu lėtais žingsneliais, labai palaipsniui. Bet dabar apie tai dar nekalbėkime“, – surimtėjo M.Gortatas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.