EUROLYGA 2023

Ph.Jacksonas grįžta? Vieta - „Knicks“ klubas

Philas Jacksonas pasirengęs sugrįžti į darbą. Tokią žinią paskelbė JAV sporto žiniasklaidos galiūnas ESPN. Vienuolika NBA čempionų žiedų turintis vienas garsiausių krepšinio strategų visame pasaulyje prisijungs prie „New York Knicks“ klubo.

Ph.Jacksonas turėtų padėti iškilti „Knicks“ klubui.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Ph.Jacksonas turėtų padėti iškilti „Knicks“ klubui.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-10 12:55, atnaujinta 2018-02-15 13:38

Su „Chicago Bulls“ šešis NBA čempionų žiedus laimėjęs ir „Los Angeles Lakers“ iki penkių trofėjų atvedęs Ph.Jacksonas ilgą laiką kovojo su sveikatos problemomis.

Tačiau dabar 68 metų amerikietis jaučiasi pakankamai gerai, kad vėl galėtų tapti elitinės krepšinio lygos dalimi.

Pranešama, kad Ph.Jacksonas dirbtų kartu su buvusiu „Miami Heat“ treneriu Patu Riley. Tiesa, strategas ketina prisijungti prie valdybos, tad ekipai žaidimo klausimais galės tik patarinėti.

Pasak espn.com, Ph.Jacksonas iš „Knicks“ buvo sulaukęs pasiūlymo tapti vyriausiuoju treneriu, bet atsisakė tokios galimybės.

Tačiau „Knicks“ klubas jam surado kitą vietą. Nors Ph.Jacksonas neturi darbo valdyboje patirties, jam žadamas aukštas postas.

Pasak „New York Daily News“ apie „Knicks“ ir Ph.Jacksono sutartį bus paskelbta per šią savaitę.

„NBA yra daug nugalėtojų ir pralaimėtojų. Tad daug žmonių nori atgauti pozicijas ar pakeisti klubą, kad šis siektų aukščiausių tikslų, - anksčiau yra sakęs Ph.Jacksonas. - Tad yra galimybių. Esu turėjęs pokalbių. Kai kurie buvo susiję su tuo, ar mane domintų trenerio darbas.“

Ph.Jacskonui darbas Niujorke būtų sugrįžimu. „Knicks“ marškinėlius jis yra vilkėjęs 1967-1978 metais, kai dar buvo krepšininku. Būtent „Knicks“ jį ir pakvietė per NBA naujokų biržą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.