EUROLYGA 2023

Krepšinio talentas T.Sedekerskis sužibėjo M.Jordano stovykloje

40 geriausių Europos jaunųjų krepšininkų praėjusį savaitgalį dalyvavo prestižinėje Michaelo Jordano krepšinio stovykloje Ispanijoje, Barselonoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 3:41 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:04 PM

Čia tarp 10 geriausių žemyno jaunųjų krepšininkų išrinktas ir lietuvis – Tadas Sedekerskis.

Jaunasis 200 cm ūgio krepšininkas jau kitą mėnesį žais tarptautiniame „Nike“ padalinio „Jordan Brand“ organizuojamame sporto renginyje Niujorke, tarp geriausių 15-16 metų amžiaus pasaulio krepšininkų.

Prestižinėje Michaelo Jordano krepšinio stovykloje dalyvavo 4 lietuviai: be Tado Sedekerskio taip pat treniravosi Rokas Gadiliauskas, Gytis Masiulis bei Arnoldas Kulboka.

Vienu perspektyviausių Europos krepšinio talentų laikomas Tadas Sedekerskis šioje stovykloje dalyvavo jau antrą kartą. Pernai jaunuoliui iš Neringos nepavyko parodyti gerų rezultatų – stovyklos metu susirgo. Šiuo metu 16-metis krepšinio aukštumų siekia Vitorijos „Laboral Kutxa" (Ispanija) jaunimo komandoje.

Šių metų Europos M.Jordano krepšinio stovykloje dalyvavo jaunieji krepšininkai iš daugiau nei 20 šalių. Tarp 10 geriausiųjų yra Serbijos, Kroatijos, Prancūzijos, Vokietijos, Turkijos ir kitų šalių talentai.

Balandį Amerikoje, naujame Niujorko sporto centre „Barclays“ vyksiančiose varžybose, jaunieji Europos krepšininkai susitiks ne tik su JAV, bet ir kitų žemynų geriausiais savo amžiaus grupės krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.